Τολιόπουλος: «Κάναμε τρομερή δουλειά στο δεύτερο ημίχρονο, σκληρή άμυνα, ευστοχία στην επίθεση»
Ικανοποιημένος για το δεύτερο ημίχρονο και τα στοιχεία που έβγαλε ο Άρης στο παρκέ απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ εμφανίστηκε ο Βασίλης Τολιόπουλος που επέστρεψε τη φετινή σεζόν στον Άρη και όπως δήλωσε “είμαι πάρα πολύ χαρούμενος”.
Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» ο Έλληνας γκαρντ είπε:
Για το τουρνουά: Είναι πολύ σημαντικό για τον Άρη να κάνει αυτά τα δύο πολύ δυνατά τεστ, με δύο πάρα πολύ καλές ομάδες της Euroleague. Πιστεύω σήμερα ήμασταν αρκετά καλοί στο να αντεπεξέλθουμε στη σκληράδα της Μακάμπι, να είμαστε πολύ κοντά στο παιχνίδι και να διεκδικήσουμε τη νίκη.
Για την επιστροφή του στον Άρη: Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που γύρισα στην ομάδα. Ελπίζω να βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της και κάθε μέρα θα προσπαθώ, θα δουλεύω για να καταφέρουμε αυτά που σκεφτόμαστε για την ομάδα.
Για το φιλικό με την Μακάμπι και την ένταση που είχε: Θεωρώ ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε μια τρομερή δουλειά. Ημασταν πάρα πολύ σκληροί στην άμυνα, στην επίθεση ήμασταν λίγο πιο εύστοχοι από το πρώτο ημίχρονο. Πιστεύω τους τρέξαμε περισσότερο στο δεύτερο κομμάτι του παιχνιδιού. Καταφέραμε και γυρίσαμε στο παιχνίδι, δεν πήραμε την νίκη αλλά κρατάμε τα καλά συμπεράσματα στο τέλος και θα δούμε τα κακά από αύριο.
Για το αν είδαμε στοιχεία του παιχνιδιού του Σπανούλη στον Άρη: Σίγουρα. Θεωρώ πως παρόλο το λίγο χρονικό διάστημα που είμαστε μαζί, βγάζουμε το παιχνίδι που θέλουμε να παίξουμε, γρήγορο, σύγχρονο με πάρα πολύ υψηλή ένταση και μέρα με τη μέρα που θα περνάει θα είμαστε καλύτεροι.
Για τον κόσμο του Άρη: Είναι τρομερό που είμαστε εδώ στην Κύπρο και νιώθαμε λες και παίζουμε στην έδρα μας. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο από την Κύπρο που ήρθε να μας στηρίξει κι εύχομαι να τους δούμε και μεθαύριο.




