Διεθνή

Κύπρος: VAR από το Δεκέμβριο

Την εγκατάσταση του VAR στο κυπριακό πρωτάθλημα της νέας σεζόν από τον Δεκέμβριο προανήγγειλε ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Γιώργος Κούμας στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2020-21, που θα αρχίσει το Σαββατοκύριακο 22-23 Αυγούστου.

«Δυστυχώς, η πανδημία μας πήρε πίσω όσον αφορά την προσπάθεια για χρήση του VAR από το ξεκίνημα του νέου  πρωταθλήματος. Όμως, αισιοδοξώ πως θα είμαστε σε θέση να χρησιμοποιήσουμε το VAR από τον ερχόμενο Δεκέμβριο με την έναρξη του δεύτερου γύρου του Πρωταθλήματος Cyta» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κύπριος παράγοντας.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί και φέτος σε δύο φάσεις. Στην πρώτη φάση θα διεξαχθούν δύο γύροι σε 26 αγωνιστικές και με την ολοκλήρωση της 26ης αγωνιστικής, οι δύο τελευταίες ομάδες θα υποβιβαστούν στη Β’ κατηγορία.

Οι υπόλοιπες 12 ομάδες θα συνεχίσουν στη δεύτερη φάση, αγωνιζόμενες σε δύο ομίλους.

Στον πρώτο όμιλο θα λάβουν μέρος οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 1-6 και οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 7-12 θα αγωνιστούν στο δεύτερο όμιλο. Η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στον πρώτο όμιλο θα αναδειχτεί πρωταθλήτρια. Μετά την ολοκλήρωση και της δεύτερης φάσης, οι δύο τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας από το δεύτερο όμιλο θα υποβιβαστούν επίσης στη Β’ κατηγορία. 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button