Ποδόσφαιρο

Νέος πρόεδρος της Super League ο Αλαφούζος – Από την επόμενη χρονιά ο Μαρινάκης

Ο Γιάννης Αλαφούζος αναλαμβάνει την προεδρία της Stoiximan Super League για τον επόμενο χρόνο, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να τον διαδέχεται για τη σεζόν 2027/28.

Συμφωνία υπήρξε στη Stoiximan Super League για τη λύση που θα βάλει τέλος στο αδιέξοδο των προηγούμενων ψηφοφοριών.

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα αναλάβει την προεδρία της Λίγκας για τον πρώτο χρόνο της θητείας, ενώ τη σκυτάλη την επόμενη χρονιά θα πάρει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Η συγκεκριμένη φόρμουλα αποτέλεσε τη συμβιβαστική λύση έπειτα από τις ισοψηφίες που είχαν καταγραφεί στις δύο πρώτες ψηφοφορίες. Η συμφωνία είχε τη στήριξη όλων των ομάδων, με μοναδική εξαίρεση τον Βόλο, που ψήφησε κατά.

Επιπρόσθετα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε πως δεν θα αφήσει να αμαυρωθεί η Super League με πραξικόπημα της ΕΠΟ γ’αυτό και συμφώνησε με τη συμβιβαστική λύση. Πιο συγκριμένα ανέφερε: “Ας είμαστε ένα χρόνο λοιπόν ο καθένας. Εγώ δεν θα αφήσω να αμαυρωθεί και να έχει στίγμα η Super League με πραξικόπημα της ΕΠΟ, οπότε θα δεχτώ μόνο για αυτό το λόγο”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button