Ποδόσφαιρο

Παυλίδης: “10 με 15 μέρες πριν το πρωτάθλημα πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι, μόλις ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος θα είμαστε 100% έτοιμοι”

Ο αρχηγός του Άρη, Μπάμπης Παυλίδης, τόνισε μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με την Βέροια:

«Σϊγουρα είναι ικανοποιημένοι οι φίλαθλοι. Μπήκαμε αρκετά δυνατά. Μόλις στα πρώτα λεπτά πετύχαμε γκολ. Ο κόσμος θέλει να βλέπει τον Άρη να πετυχαίνει εύκολη νίκη με ευρύ σκορ. Είναι φιλικός αγώνας και ανυπομονούμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.»

Πότε θα είστε έτοιμοι;

«10 με 15 μέρες πριν το πρωτάθλημα πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι. Μόλις ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος θα είμαστε 100% έτοιμοι. Παρουσιάζουμε κάποια κενά, εξαιτίας της κούρασης από τις διπλές προπονήσεις. Δουλεύουμε σκληρά” .

Για τις θέσεις που χρησιμοποιήθηκε σήμερα:

«Παίζω και τις τρεις θέσεις στο κέντρο. Όπου με χρησιμοποιήσει ο προπονητής, εκεί θα παίξω. Το έχω δείξει γιατί όπου με χρησιμοποιούσαν εκεί έπαιζα. Προσπαθώ να δίνω το 100% και θα το κάνω σε όποια θέση και αν παίζει.

Για την διαφορά με την περσινή ομάδα:

«Πιστεύω πως ναι, θα διαφέρει γιατί στο ρόστερ έχουν ενταχθεί ποδοσφαιριστές πολύ έμπειροι και σε συνδυασμό με εμάς και τον κόσμο μας, θα πετύχουμε τον στόχο μας.»

Για το περιβραχιόνιο: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Το έχουν φορέσει ο Κόκε, ο Τάτος και μεγάλα ονόματα. Θα το φορέσω και θα προσπαθήσω να το τιμήσω.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button