Ποδόσφαιρο

Σπανός: “Θεωρώ ότι είναι ντροπή να συζητάμε ότι ο Άρης θα περιμένει στα 2/3 του γηπέδου κάποια ομάδα, αλλά το βασικό είναι να κερδίσουμε σε όλα τα παιχνίδια”

Ο Δημήτρης Σπανός αναφέρθηκε στο σημερινό φιλικό του Άρη με τη Βέροια, στον Μιλούνοβιτς και στους στόχους του Άρη.

Αναλυτικά:

Για το σημερινό παιχνίδι: «Κάθε τεστ έχει και το δικό του σκοπό. Θέλουμε να δούμε πράγματα και να τα βελτιώσουμε. Θεωρώ ένα σημαντικό κομμάτι σε σχέση με τα Τρίκαλα, είναι ότι δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες. Στο αμυντικό κομμάτι ήμασταν καλά, αλλά στην ουσία, αυτό που θέλω από την ομάδα μου είναι να βγάλει μια αγωνιστική ταυτότητα που θα έχει όλη τη χρονιά.

Δοκίμασα τον Τσουμάνη στόπερ, τον Παυλίδη μεσοεπιθετικό. Έχουμε ένα μήνα και μπορούμε να δοκιμάζουμε πράγματα, αν και στην ουσία, σιγά σιγά θα καταλήξει ο προπονητής σε ένα συγκεκριμένο σχήμα. Τα φιλικά έχουν να κάνουν με την αξιοποίηση ποδοσφαιριστών και έχουμε εξαιρετικούς».

Για τον αγωνιστικό στόχο: «Θεωρώ ότι είναι ντροπή να συζητάμε ότι ο Άρης θα περιμένει στα 2/3 του γηπέδου  κάποια ομάδα, εντός και εκτός έδρας, αλλά το βασικό είναι να κερδίσουμε σε όλα τα παιχνίδια.»

Για τον Μιλούνοβιτς: «Ο Μιλούνοβιτς για μας είναι ένα προσωπικό στοίχημα και το ξέρετε. Μακάρι να τελειώσει η σεζόν και να έχει 20 γκολ. Το λέω με όλη μου τη καρδιά. Εϊναι ένας παίκτης όπως και οι υπόλοιποι στην ομάδα. Λύθηκε και ένα θέμα στο οποίο δε μπορούσαμε να ανταποκριθούμε εμείς σε αυτό.»

Για την έναρξη της σεζόν: «Το αρχικό μας πλάνο ήταν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα 1 με 8 Οκτώβρη. Θεωρώ ότι δε θα πάει πιο πίσω. Δεν νομίζω πως θα γίνει κάτι, εκτός και αν ο πρόεδρος κάνει κάποιο δώρο.»

Για την εξέλιξη της ομάδας: «Είναι ικανοποιητική. Έχει ένα παιχνίδι κυριαρχίας με πίεση για να επανακτήσει την μπάλα όταν την χάσει. Θεωρώ ότι υπάρχει βελτιώση και θα συνεχίσει. Νομίζω όμως πως για να φτάσουμε να λέμε ότι ο Αρης θα γίνει φόβητρο στη κατηγορία, θέλουμε ακόμα ένα μήνα.»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button