Πρέπει να βρει πράγματα από τον πάγκο του
Ο Άρης δυσκολεύεται να βρει ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα του αγώνα.
Το μεγάλο φετινό πρόβλημα του Άρη είναι η επίθεση του, με την ομάδα να είναι πιο δυσλειτουργική από κάθε άλλη χρονιά και να στερεί βαθμούς στο τέλος των αγώνων.
Ένας από τους παράγοντες που συνηγορεί σε αυτό είναι οι βοήθειες που (δεν) έρχονται από τον πάγκο. Στο φετινό πρωτάθλημα ο Άρης είχε δει μόλις τρεις φορές παίκτες που έρχονται από τον πάγκο να σκοράρουν. Πρόκειται για τον Μισεουί στο ματς με την Κηφισιά, τον Δώνη κόντρα στον Παναθηναϊκό και τον Ντουντού με την ΑΕΛ.
Κόντρα στην Κηφισιά η ομάδα έφτασε πολύ κοντά στο να βρει γκολ από τον Αλφαρέλα, αλλά η κεφαλιά του σταμάτησε στο δοκάρι.
Με τις περισσότερες επιλογές που υπάρχουν πλέον ο Άρης πρέπει να ξεκινήσει να βρίσκει «game changers» από τον πάγκο του, αν θέλει να βελτιώσει τη βαθμολογική του κατάσταση.




