YellowRadio.grΜπάσκετ
Ροή ειδήσεων

Σήμερα στη Θεσσαλονίκη Λιντέλ και Μοκόκα

Συνεχίζεται ο… χορός των αφίξεων για τον “Αυτοκράτορα”, με τους Λιντέλ και Μοκόκα να παίρνουν σειρά, μετά τον Ρόμπινσον-Ερλ και να φτάνουν σήμερα στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”.

Με την έναρξη της προετοιμασίας του Άρη να είναι προ των πυλών, καθώς ξεκινάει αύριο (17/08) με τις καθιερωμένες εργομετρικές/ιατρικές εξετάσεις, οι αφίξεις συνεχίζονται, με δύο παίκτες να έρχονται σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Ο Άνταμ Μοκόκα θα είναι ο πρώτος, ο οποίος θα φτάσει σήμερα στη συμπρωτεύουσα, καθώς η προσγείωσή του αναμένεται στις 15.00, ώστε να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και να είναι έτοιμος για την αυριανή “πρώτη” της ομάδας.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Ι Τζέι Λιντέλ, με την άφιξή του στο αεροδρόμιο να είναι προγραμματισμένη για τις 18:05, ώστε το επόμενο διήμερο να πάρει μέρος στις ανάλογες εξετάσεις και την Τετάρτη να μπει στο παρκέ με το υπόλοιπο σύνολο του Βασίλη Σπανούλη.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button