Βασικά ΘέματαΜπάσκετ

Τα περισσότερα λάθη δείγμα των θεμάτων στην επίθεση

Ο Άρης δυσκολεύτηκε πάρα πολύ απέναντι στην ΑΕΚ, κάνοντας περισσότερα λάθη σε σύγκριση με τα υπόλοιπα φετινά του παιχνίδια.

To φετινό καλοκαίρι ο Άρης απέκτησε πολλούς παίκτες οι οποίοι στις προηγούμενες ομάδες τους ήταν καλοί στο κομμάτι της δημιουργίας, αλλά μέχρι στιγμής η χημεία δεν έχει βρεθεί και η κυκλοφορία της μπάλας δεν είναι η ενδεδειγμένη.

Η χειρότερη εικόνα που έδειξε η ομάδα σε αυτό το κομμάτι ήταν απέναντι στην ΑΕΚ, με τον Άρη να κάνει 17 λάθη για 12 ασίστ. Το νούμερο (17) δεν είναι το μεγαλύτερο που έχουμε δει φέτος, επειδή όμως τα λάθη εξετάζονται ως προς τις κατοχές.

Ο Άρης λοιπόν είχε 17 λάθη σε 72 κατοχές, ποσοστό 23,2%! Ουσιαστικά η ομάδα έκανε ένα λάθος ανά κάτι λιγότερο από τέσσερις κατοχές.

Με πολλά από αυτά να είναι λάθη απροσεξίας ή ατολμίας (σ.σ. όταν έμενε η μπάλα στα χέρια), ο Άρης πρέπει δεδομένα να βελτιωθεί πριν από το παιχνίδι με τη Λιετκαμπέλις.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button