Βασικά ΘέματαΠοδόσφαιρο

H ακτινογραφία του βασικού Νταρίντα (Wyscout Analysis)

Ο Τσέχος έδειξε κάποια θετικά δείγματα, ταυτόχρονα όμως έλλειψε η συνεισφορά του στη δημιουργία ευκαιριών.

Ο Νταρίντα ήταν τιμωρημένος στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν και δεν αγωνίστηκε στα επόμενα δύο ως βασικός, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει ιδιαίτερη συζήτηση για τα περίπου 15 λεπτά που έπαιρνε ανά παιχνίδι.

Με τον ΟΦΗ αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως βασικός, αποφεύγοντας τα λάθη αλλά μην καταφέρνοντας να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του στο τελευταίο κομμάτι του γηπέδου.

Όπως θα δείτε παρακάτω στο heatmap του, άφησε έντονα το αποτύπωμα του στο κέντρο του γηπέδου και κινήθηκε προς τη δεξιά πλευρά, χωρίς όμως να μπορέσει να αφήσει το στίγμα του κοντά στην αντίπαλη περιοχή.

Στο κομμάτι των λαθών, ο Νταρίντα έκανε ελάχιστα, βοήθησε την ομάδα να περνάει πολύ εύκολα τη μπάλα στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, και ειδικά στα δεξιά αυτού.

Έκανε λοιπόν σημαντική δουλειά σε αυτό το κομμάτι και απέφυγε τα λάθη, όμως επιχείρησε μόλις μία φορά να περάσει τη μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή.

Σε αυτό πρέπει να συμπληρώσουμε ότι και ο ίδιος δεν πάτησε περιοχή παρά μία φορά -έχοντας τη μπάλα- σε ολόκληρο το παιχνίδι, ενώ δεν βοήθησε στο ανασταλτικό κομμάτι, κάνοντας μόνο ένα κλέψιμο στον αγώνα της Κυριακής.

Συνολικά λοιπόν ο Νταρίντα βοήθησε στην εύρυθμη λειτουργεία της ομάδα από τη μία έως την άλλη περιοχή, δεν έκανε όμως τη διαφορά στα κομμάτια που έλλειπαν από τον Άρη, δηλαδή την τελική πάσα και το κόψιμο.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button