Βόλεϊ

Επένδυση με νεαρή διαγώνια για τον Άρη

Ο Άρης ολοκλήρωσε το ρόστερ του ερχόμενος σε συμφωνία με τη νεαρή Ελληνίδα διαγώνια, Ελεάνα Κουτέ.

Η μοναδική «εκκρεμότητα» για το ρόστερ του Άρη ήταν η εναλλακτική λύση για τη θέση της διαγώνιας. Η Κουλερκάν θα είναι η βασική, αλλά με την αποχώρηση της Νεφέλης Παπαδοπούλου για την Αμερική, η θέση της δεύτερης διαγώνιας έμεινε κενή.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αποφάσισε να καλύψει λοιπόν το τελευταίο κενό που υπήρχε, ποντάροντας πάνω σε μία αθλήτρια η οποία ενδεχομένως να μπορέσει να εξελιχθεί και να βελτιωθεί σημαντικά μέσα στα επόμενα χρόνια.

Πρόκειται για την Ελεάνα Κουτέ, αριστερόχειρα διαγώνια που έχει γεννηθεί το 2006, έχει ύψος 1.94 και συμμετείχε σε όλα τα κλιμάκια της ΕΣΠΕΚΕΛ και τα διακλιμακιακά της ΕΟΠΕ.

Έχει αγωνιστεί ως βασική με τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου με την οποία κατέκτησε την άνοδο στη Β’ Εθνική δίχως να χάσει ούτε ένα παιχνίδι, ενώ έχει βρεθεί στην Αμερική προκειμένου να δοκιμαστεί στα Κολλέγια Elmhurst του Σικάγο και Fordham της Νέας Υόρκης.

Πέρα από τη γυναικεία ομάδα του Άρη, η Κουτέ πρόκειται να αγωνίζεται ως βασική και με την ομάδα των νεανίδων.

Με αυτόν τον τρόπο ο Άρης ολοκληρώνει το ρόστερ του, ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης συνεχίζει την προετοιμασία της και το ερχόμενο Σάββατο αναμένεται να δοθεί και το πρώτο φετινό φιλικό, απέναντι στην Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button