Μπάσκετ

Η παρουσία του Κλέι δεν αλλάζει τα δεδομένα

Ο Αμερικανός ήρθε περισσότερο για να βοηθήσει και να βοηθηθεί, παρά για να γίνει μόνιμος παίκτης του Άρη.

Οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται στο Καρπενήσι και έχουν μερικές σημαντικές ελλείψεις σε ότι έχει να κάνει με το ρόστερ τους. Ο Γιάννης Καστρίτης δεν υπολογίζει τον Βασίλη Τολιόπουλο -ο οποίος πρέπει να ξεκουραστεί- και δεν έχει βρει ακόμη δύο ξένους για τη φροντ λάιν του.

Για αυτό τον λόγο ο Ντόνοβαν Κλέι βρίσκεται αυτό το διάστημα στο Καρπενήσι μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ώστε να βοηθήσει στις προπονήσεις του Άρη. Είναι άλλωστε κάτι που έκανε και σε άλλες χρονιές ο Γιάννης Καστρίτης.

Αυτή η παρουσία του Κλέι όμως δεν γίνεται τόσο πολύ με στόχο να αξιολογηθεί. Είναι απλά το κοινό συμφέρον των δύο πλευρών, καθώς ο Αμερικανός θέλει να παραμείνει σε καλή κατάσταση και ο Άρης χρειάζεται έναν παίκτη.

Ο Καστρίτης ουσιαστικά συνεχίζει να ψάχνει δύο ψηλούς και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά ο Κλέι δεν θα γίνει παίκτης του Άρη.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button