ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ο Καναδάς συναντά την Αργεντινή στα ημιτελικά του Copa America (vid)

Ο Καναδάς πήρε το εισιτήριο πρόκρισης για τα ημιτελικά του Copa America, επικρατώντας της Βενεζουέλας με 4-3 στη διαδικασία των πέναλτι.

Οι Καναδοί μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση και άνοιξαν το σκορ στο 13’ με τον Τζέικομπ Σάφελμπεργκ στο 13’. Η Βενεζουέλα κατάφερε να ισορροπήσει το ματς, χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια κλασσική ευκαιρία μπροστά στην αντίπαλη εστία. Στο δεύτερο μέρος, οι Βενεζουελάνοι πήραν τον έλεγχο του αγώνα και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Χοσέ Σαλομόν Ροντόν στο 64’. Οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι, καθώς δεν άλλαξε κάτι έως το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα.

Εκεί ο Σαβαρίνο σημάδεψε το δοκάρι, όμως ο Ρόμο έπιασε το πέναλτι του Εουστάκιο. Ο Κρέσπο κράτησε ανέπαφη την εστία του στο πέναλτι του Γιανγκέλ και τελικά οι Καναδοί πανηγύρισαν τη νίκη 4-3. Η Βενεζουέλα είχε 56% κατοχή μπάλας και 16/3 τελικές έναντι 16/7 των Καναδών. Επίσης, ο Καναδάς είχε 74% στην ακρίβεια της πάσας. Ο ημιτελικός του Καναδά με την Αργεντινή είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 10 Ιουλίου στις 3:00. Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης, στο παρακάτω βίντεο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button