Ποδόσφαιρο

Με Δεληζήση η κιτρινόμαυρη αποστολή στην Τούμπα

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα της Τούμπας ο Άρης και η αποστολή θα είναι κανονικά με 22 παίκτες και τον Γιώργο Δεληζήση να συμπεριλαμβάνεται σε αυτήν.

Ο αρχηγός του Άρη μπήκε στην αποστολή κανονικά, ξεπερνώντας σε σημαντικό βαθμό τον τραυματισμό του και βρίσκεται στα πλάνα του Άκη Μάντζιου. Εκτός αποστολής έμεινε ξανά ο Έργκύς Κάτσε.

Αναφέρει η ΠΑΕ Άρης: «Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ., στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής (πλέι οφ) του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό ντέρμπι (09/05) στο γήπεδο της Τούμπας (15:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Boucher, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Sakic, Bertoglio, Rose, Lucas Sasha, Mancini, Matilla, Ganea, Xande Silva, Sundgren, Bruno Felipe, Benalouane, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button