Ποδόσφαιρο

Μίροσλαβ Σνάουτσνερ: «Και εμείς και ο Άρης δεν θέλουμε να ρισκάρουμε πολύ, περιμένουμε σκληρό παιχνίδι»

Για το αυριανό ντέρμπι με τον Άρη για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας μίλησε ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ.

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ υπογράμμισε: «Σίγουρα θα είναι πάρα πολύ δύσκολο, παίξαμε και πολλές φορές τον Άρη, όλα τα παιχνίδια ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Αλλά πιστεύουμε στην ομάδα μας».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο στενός συνεργάτης του Πάμπλο Γκαρσία στο Novasports…

Για την κατάσταση του ΠΑΟΚ μετά το σερί επιτυχημένων αποτελεσμάτων: «Νομίζω είμαστε καλά. Η ομάδα πιστεύει σε αυτό που κάνουμε. Μας βοηθούν βέβαια και τα αποτελέσματα στα τελευταία παιχνίδια. Είμαστε χαρούμενοι, φτάσαμε στη δεύτερη θέση αλλά έχει ακόμα δρόμο, έχουμε πολλά παιχνίδια, θέλει συγκέντρωση και μέχρι το τελευταίο ματς πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Έχουμε πολλά ακόμα να κάνουμε».

Για το πόσο κομβική είναι η αυριανή αναμέτρηση με τον Άρη και κατά πόσο κρίνει τη μάχη της 2ης θέσης: «Σίγουρα είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Παίζει ο 2ος με τον 3ο, είναι ντέρμπι της πόλης. Σίγουρα είναι διαφορετικό το παιχνίδι. Εμείς θέλουμε πάρα πολύ να κερδίσουμε το παιχνίδι. Σίγουρα θα είναι πάρα πολύ δύσκολο, παίξαμε και πολλές φορές τον Άρη, όλα τα παιχνίδια ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Αλλά πιστεύουμε στην ομάδα μας, στην πολύ καλή της κατάσταση και περιμένουμε το αυριανό παιχνίδι».

Για τις σκέψεις σχετικά με τη διαχείριση του ρόστερ ενόψει τελευταίων αγωνιστικών και τελικού Κυπέλλου: «Είναι κουρασμένοι κάποιοι παίκτες, παίζουν συνεχώς όλα τα παιχνίδια από ενενήντα λεπτά, αλλά νομίζω ότι η δουλειά που κάνουμε και οι γυμναστές, η αποκατάσταση, δουλεύουμε όλοι πολύ. Μας βοηθά και η ομάδα, στον αγωνιστικό χώρο φαίνεται καλά, δεν έχουμε προβλήματα, μεγάλα έστω. Σίγουρα τώρα, που έχουμε τρία παιχνίδια συνεχόμενα ανά τρεις ημέρες, θα χρειαστεί να κάνουμε κάποιο ροτέισον. Αλλά βλέπουμε τα παιχνίδια ένα προς ένα, αυτό που μας ενδιαφέρει τώρα είναι μόνο το αυριανό, αυτό έχουμε στο μυαλό. Για αύριο είναι όλοι σε καλή κατάσταση».

Για την αποτελεσματικότητα των Σφιντέρσκι και Κρμέντσικ: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Νομίζω πως κάθε προπονητής θέλει να έχει δύο καλούς στράικερ που σκοράρουν. Και οι δύο είναι σε πολύ κατάσταση αυτήν τη στιγμή. Ακόμα ούτε εμείς δεν ξέρουμε ποιος θα παίξει. Αλλά ό,τι καλύτερο μπορούμε να έχουμε, το έχουμε».

Για τον Ουάρντα και την επιρροή του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Ο Ουάρντα όταν μπήκε νομίζω μας βοήθησε πάρα πολύ, δούλεψε πολύ σκληρά και στο επιθετικό κομμάτι αλλά και στο αμυντικό, ήταν πολύ καλός, πολύ πειθαρχημένος. Έκανε αυτό που θέλαμε και νομίζω από αυτό το παιχνίδι κέρδισε πάρα πολύ στα μάτια μας».

Για το αν περιμένει κλειστό παιχνίδι κόντρα στον Άρη: «Νομίζω θα είναι κλειστό παιχνίδι, ναι. Και εμείς και ο Άρης δεν θέλουμε να ρισκάρουμε πάρα πολύ. Θα είναι δύσκολο για τον Άρη το παιχνίδι. Εμείς έχουμε τον γνωστό τρόπο παιχνιδιού, νομίζω ο Άρης δε θα αλλάξει κάτι στο σύστημα, εκτός αν δεν το ξέρουμε. Περιμένουμε σκληρό παιχνίδι και θέλει μεγάλη προσοχή».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ενόψει του αγώνα: «Έχουμε κάποιους παίκτες μόνο που ακόμα δεν είναι έτοιμοι, όπως οι Ελ Καντουρί, Κρέσπο, Καγκάβα, ο Περέιρα που ακόμα είναι οριακά. Αλλά οι υπόλοιποι είναι σε καλή κατάσταση, διαθέσιμοι όλοι».

Για το αν υπολογίζεται ο Ίνγκασον: «Για το αυριανό παιχνίδι μάλλον όχι».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button