Ποδόσφαιρο

Μπεσίκτας: Απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον Σαλάχ αφού εκείνος πήγε στην Τράμπζοσπορ

Ο Πρόεδρος της Μπεσίκτας τοποθετήθηκε δημόσια για τη μεταγραφή του Σαλάχ στην Τραμποζνσπόρ, διαψεύδοντας το ενδιαφέρον της ομάδας του για τον ποδοσφαιριστή.

Έπαθε… ΠΑΟΚ ο ισχυρός άνδρας της Μπεσίκτας, που αφού ο Σαλάχ διάλεξε την Τράμπζοσπορ αντί για τη δική του ομάδα, τόνισε ότι ο Αιγίπτυος δεν αποτελούσε ποτέ στόχο για την ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι πλέον παίκτης της Τραμπζόνσπόρ μετά το τέλος της μακράς του θητείας στη Λίβερπουλ.

Ο Αιγύπτιος εξτρέμ υπέγραψε συμβόλαιο που θα αγγίζει τα 17.000.000 ευρώ ετησίως, ενώ έχει ήδη φτάσει στην Τραπεζούντα.

Νωρίτερα το καλοκαίρι, η Μπεσίκτας είχε συνδεθεί με την απόκτηση του Σαλάχ και εμφανίζονταν κοντά σε συμφωνία, όπως ανέφεραν δημοσιεύματα από την Τουρκία.

Ο Πρόεδρος της ομάδας, Σερντάλ Αντάλι, τοποθετήθηκε δημόσια και διέψευσε τις φήμες, αναφέροντας πως η Μπεσίκτας δεν ήθελε τον ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: “Δεν θέλαμε τη μεταγραφή του Σαλάχ και δεν την κάναμε. Χωρίς κόλπα ή οτιδήποτε άλλο. Ενημερώστε τον κόσμο μας”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button