Ερασιτέχνης

“Όταν ξεκινήσαμε χάναμε με 15 γκολ, τώρα κερδίζουμε με τόσα και πάλι δεν είμαστε ευχαριστημένοι”

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Ο ερασιτέχνης έχει φωνή” φιλοξενήθηκε ο βοηθός προπονητή του πόλο του Άρη, και υπεύθυνος των αγοριών στις ακαδημίες, κ.Πάνος Τσολακούδης.

Αναλυτικά όσο είπε στην Ελένη Γρηγοράκη 

Αρχικά για πως ξεκίνησε να ασχολείται με το πόλο ανέφερε:

Έχω ξεκινήσει το 1974 με έφορο τον κ.Νίκο Αμανίδη και την κ.Σάκη Βεράνη σαν κολυμβητής του Άρη για μια πενταετία τουλάχιστον, μετά με κέρδισε την μπάλα η κίτρινη, μαζί με πολλούς κολυμβητές που μετά φόρεσαν το σκουφάκι του Άρη.

Ήταν η πρώτη χρονιά που τότε άρχισε το κολυμβητικό του Άρη.

Εγώ ήμουν 28-29 χρόνια στον Άρη, και μετά δεν πήγα πουθενά.

Για την πληρότητα των ακαδημιών:

Είναι πολλά τα παιδιά και έχουμε τον ευχάριστο πονοκέφαλος και για τον καταμερισμό τον χώρων, και για την κατάρτιση των ακαδημιών.

Για τους χώρους που προπονούνται τα τμήματα:

Η βάση, η καρδιά και η ψυχή του οικοδομήματος είναι το Βικελίδης, αλλά έχουμε φτάσει να χρειαζόμαστε και άλλες πισίνες λόγω τον διαστάσεων που υπάρχουν.

Στόχος μας είναι του χρόνου έχοντας περισσότερο χώρο στα άλλα κολυμβητήρια και το μίνι-παίδων και το μίνι-κορασίδων να φύγουν εντελώς από το Κλεάνθης Βικελίδης, ή έστω να κάνουν 1 προπόνηση την εβδομάδα.

Για το πόσο θέλουν τα παιδιά να βρίσκονται συνεχώς στις προπονήσεις:

Πολλά παιδιά κάτι τριήμερα, κάτι Πάσχα, κάτι Καθαρές Δευτέρες λένε ότι ήθελαν να είναι προπόνηση.

Στις διακοπές του Πάσχα τα παιδιά κάνανε δεκαέξι προπονήσεις!

Για τους γονείς των παιδιών:

Οι γονείς είναι φυσικά οι αφανείς ήρωες γιατί τραβάνε όλο το κουπί, και δεν είναι μόνο το πήγαινε-έλα του παιδιού,

Για την στήριξη από τον Α.Σ.:

Η στήριξη που έχουμε από τον Α.Σ. είναι τεράστια, με την έννοια ότι μας παραχωρεί το Βικελίδης, εάν δεν συνέβαινε αυτό δεν θα μπορούσαμε να έχουμε 100 παιδιά

Για το μίνι-παίδων:

Το περασμένο Σαββατοκύριακο που πέρασε έγινε η δεύτερη φάση, έχουμε παίξει δυο φάσεις μέχρι στιγμής, έχουμε κάνει το απόλυτο των νικών, κληρωθήκαμε με τον Π.Α.Ο.Κ., τον Φοίβο, την Καβάλα και τον Πανσεραικό, όπου θα περάσουν οι δύο πρώτες ομάδες στην τελική φάση η οποία θα γίνει στις 20 Ιουλίου πιθανότατα.

Για τα τουρνουά που πηγαίνουν τα τμήματα:

Αν θες να κάνεις πρωταθλητισμό πρέπει τουλάχιστον 2 Σαββατοκύριακα τον μήνα να πηγαίνεις σε τουρνουά, έτσι γίνεσαι ομάδα, έτσι μαζεύεσαι.

Για το πόσο γρήγορη είναι η πρόοδος των παιδιών:

Ο χρόνος είναι λίγος, οι προπονήσεις είναι λίγες και αυτά που πρέπει να μάθουν τα παιδιά είναι πάρα πολλά, θα περάσουν 3-4 χρόνια για να μάθουν τα βασικά πράγματα, τα πάντα απαιτούν χρόνο και υπομονή.

Για την πρόοδο των ακαδημιών:

Πέρυσι είχαμε ομάδες που τρώγαμε 15-1, 15-0, τώρα ξεκινήσαμε και αντιστρέφουμε την κατάσταση, τώρα αρχίζουμε εμείς και κερδίζουμε πολλά με λίγα, να κάνουμε fair play, γίνεται αυτό και πάλι πολλές φορές δεν είμαστε ευχαριστημένοι.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button