Μπάσκετ

“Όσοι δεν έχουν ζήσει την ατμόσφαιρα σήμερα θα αντικρίσουν πράγματα που δεν έχουν ξαναδεί στην ζωή τους”

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Yellownews” φιλοξενήθηκε ο πρώην αρχηγός του Άρη, Χρήστος Ταπούτος που μίλησε για το σημερινό παιχνίδι και τον κόσμου του Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στον Χρήστο Γκάλη:

Αρχικά ανέφερε:

Είναι το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, είναι ιδιαίτερο, είναι Άρης-Π.Α.Ο.Κ., οι ξένοι παίκτες δεν έχουν ιδέα καν τι θα αντιμετωπίσουν σήμερα.

Είναι ένα παιχνίδι σημαντικό, είναι η συνέχιση ενός στόχου που μπορείς να βάλεις από την αρχή της χρονιάς.

Ο Άρης έφερε όλη την ομάδα λίγες μέρες πριν, αλλά θεωρώ ότι σε αυτό το παιχνίδι δεν θα παίξει ρόλο η τακτική, αλλά το πάθος, η δύναμη που θα δείξουν οι παίκτες και το κατά πόσο θα επηρεαστούν από την ατμόσφαιρα.

Για το ότι ο Άρης έκανε δυο κινήσεις της τελευταίας στιγμής:

Μπορείς να το δεις και σαν θετικό και σαν αρνητικό, θετικό είναι γιατί δεν υπάρχει εικόνα από αυτούς αλλά είναι και αρνητικό από την άποψη του ότι δεν γνωρίζονται με τους συμπαίκτες τους.

Για τον κόσμο του Άρη:

Οι ξένοι δεν ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν σήμερα, πιθανόν αυτό να παίξει ρόλο στην ψυχολογία τους, οι Έλληνες ξέρουν από αυτά τα παιχνίδια οπότε πιστεύω πως με μια σωστή προετοιμασία δεν θα έχουν κάποιο πρόβλημα.

Οι ξένοι όμως θα αντικρίσουν πράγματα που δεν έχουν ξαναδεί στην ζωή τους.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button