Ποδόσφαιρο

Όσα είπε ο Διαμαντόπουλος για Γκαρσία και Ρόουζ

Στις υποθέσεις των δυο παικτών που δεν ανήκουν στον Άρη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην συνέντευξη που παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος

Αναλυτικά:

Για τον Ματέο Γκαρσία: «Δεν θα μπούμε σε διαδικασία να διαλύσουμε οικονομικά τον σύλλογο για οποιονδήποτε παίκτη. Η Λας Πάλμας – επίσημα – μας ζήτησε 3 εκατομμύρια ευρώ. Τους έκανα μια συγκεκριμένη πρόταση. Σε αυτήν την πρόταση βαδίζουμε, δίχως να κάνουμε ούτε λίγο δεξιά ή αριστερά, ακόμα κι αν χάσουμε τον Γκαρσία. Εξαρτώνται πολλά, επίσης, από την πρόθεση του ποδοσφαιριστή. Δεν θέλουμε να βάλουμε έναν παίκτη απέναντι από τον πρόεδρο του να τον δικάσει, αν επιμένουμε δηλαδή προβάλλοντας συνεχώς στη Λας Πάλμας την πρόθεση του. Όπως σας έχω πει από την πρώτη μέρα, ήταν και είναι μία υπόθεση που θα πάρει χρόνο. Εκτός αν έρθει μια ομάδα που θα δώσει τα 3 εκατομμύρια και τότε φυσικά εμείς θα αποσυρθούμε από την υπόθεση».

Για τον Λίντσεϊ Ρόουζ: «Αυτήν τη στιγμή έχουμε δύο μέτωπα: την ομάδα και τον ποδοσφαιριστή. Είναι δυναμικό το ζήτημα τώρα. Δεν μπορούμε αυτήν τη στιγμή να υποστηρίξουμε τα 300.000€ που είναι η ρήτρα του ποδοσφαιριστή, όπως επίσης δεν ισχύει (σ.σ ως πρόταση του Άρη) το “μείνε ελεύθερος και έλα”. Έχουμε καλή επικοινωνία με την άλλη πλευρά και όταν το αισθάνεσαι αυτό, μπορείς να δώσει λίγο παραπάνω χρόνο».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button