Ποδόσφαιρο

Όλες οι ΠΑΕ θέλουν τον κόσμο, πήρε αποστάσεις ο ΠΑΟΚ!

Όσες ομάδες πήραν τον λόγο στο Δ.Σ. της Λίγκας ζήτησαν play offs με κόσμο πάνω στην πρόταση του 20% ή του 30% πλην του ΠΑΟΚ, που προέβαλλε αντιστάσεις στο δίκαιο αυτό αίτημα του Άρη αλλά και των υπόλοιπων ομάδων!

Ήταν 28 Μαϊου όταν στην Λίγκα συζήτησαν και συμφώνησαν να εισηγηθούν στην Πολιτεία και τους αρμόδιους φορείς play offs με κόσμο σε ένα ποσοστό 20% ή και λίγο παραπάνω, βαδίζοντας στα… βήματα των Σέρβων! Ακολούθησε συνάντηση του Λευτέρη Αυγενάκη με το προεδρείο της Σούπερ Λιγκ και συμφωνία να τα ξαναπούν πάνω σε αυτό το θέμα. Προφανώς και για να επιτραπεί κόσμος στα γήπεδα από τους αρμόδιους υγειονομικούς φορείς θέλει ένα νέο πρωτόκολλο αγώνων αλλά και ένα εγχειρίδιο εφαρμογής του από τους εκάστοτε γηπεδούχους.

Ο ΠΑΟΚ από την μεριά του σημείωσε πως υπήρχε απόφαση πριν την έναρξη των αγώνων. Επίσης πως τα παιχνίδια που έγιναν χωρίς φιλάθλους στον πρώτο γύρο των play off θα πρέπει να γίνουν έτσι και στον 2ο για λόγους ισονομίας.

Πάντως σε επίπεδο Λίγκας όσες ομάδες πήραν τον λόγο τόνισαν πως θέλουν να παίξουν με κόσμο στα play offs, απορρίπτοντας τα αιτήματα του ΠΑΟΚ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button