Ποδόσφαιρο

Χατζόγλου: “Οι ποδοσφαιριστές έχουν ανάγκη το κόσμο που είναι ο 12ος παίκτης”

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, Γιώργος Χατζόγλου, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio και στην εκπομπή “Αθλητικό x-press” με τον Γιώργο Τότσικα και τον Ιάσονα Μίσχο.

Για τον αγώνα της Κυριακής

Περιμέναμε πως και πως αυτό το παιχνίδι υπήρχε και η διακοπή και πραγματικά περιμέναμε με ανυπομονησία να δούμε την ομάδα μας να παίζει έτσι όπως θέλαμε.

Φωνάξαμε λίγο παραπάνω, ειδικά στο γκολ που βάλαμε.

Με το «καλημέρα» βάλαμε γκολ δεν ξέρω αλήθεια αν αυτό είναι καλό ή κακό.

Είναι το καλύτερο ξεκίνημα από εκεί και πέρα με μια σωστή τακτική που πιστεύω ότι έτσι έπρεπε να κάνουμε. Θα μπορούσαμε να βγαίνουμε στην αντεπίθεση όπως και βγήκαμε κάποια στιγμή στο 15’ με Ντιγκινί που θα μπορούσαμε να κάνουμε το 2-0 για να έχουμε περισσότερες ελπίδες  για να κερδίσουμε αλλά δυστυχώς μετά για κάποιο λόγο γυρίσαμε προς τα πίσω.

Για τον Βέλεθ και τον τραυματισμό

Έπαιξε πάρα πολύ μεγάλο ρόλο ο τραυματισμός του Βέλεθ, όχι μόνο στο ότι η ομάδα άλλαξε τακτική αλλά και στο ότι  όταν χρειαζόταν μετά, στο δεύτερο ημίχρονο κάποια φρεσκάδα με μια ακόμη αλλαγή, εμείς δεν είχαμε γιατί είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές. Μέχρι εκείνη την στιγμή, όσο ήταν στον αγωνιστικό χώρο ο Πρίγιοβιτς δεν είχε ακουμπήσει την μπάλα, στο ψηλό παιχνίδι του είχε πάρει όλες τις κεφαλιές. Ήταν άψογος. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποτέ τι σου επιφυλάσσει και πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα και για τραυματισμούς και για αλλαγές και τα λοιπά. Μετά την αποχώρηση του Βέλεθ ο ΠΑΟΚ φάνηκε πιο φρέσκος. Παρόλα αυτά αν μετρήσουμε ευκαιρίες, η ομάδας μας είχε τέσσερις ευκαιρίες και ο ΠΑΟΚ τρεις. Για μένα το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν το «χ».

Όσον αφορά το πέναλντι

Αν έμπαινε το πέναλτι θα ήταν η έκβαση του αγώνα πολύ διαφορετική. Στο ποδόσφαιρο αν αρχίσουμε με «αν» δεν θα τελειώσουμε ποτέ. Η αλήθεια είναι ότι ήρθε το κρύο πέναλτι από το πουθενά , κέρδισε η ομάδα του ΠΑΟΚ ένα πέναλτι που χτύπησε πραγματικά στο χέρι αλλά και δινόταν και δεν δινόταν.

Δεν υπάρχει έκθεση του χεριού. Το χέρι τι να το κάνει ο άνθρωπος, να το βάλεις από πίσω; Δεν υπάρχει περίπτωση. Δηλαδή δεν θέλει και το σημαντικότερο είναι ότι από πίσω όλοι οι παίκτες είναι δικοί μας. Ήταν πραγματικά κρύο και πάγωσε όλο το γήπεδο εκείνη την στιγμή. Εκεί που λέγαμε τελειώνει το ημίχρονο και θα γίνει κάποια αλλαγή γιατί εκείνη την στιγμή μας πίεζε ο ΠΑΟΚ.

Είναι και άδικο για παίκτη μας γιατί εκεί που θα γινόταν ήρωας έγινε αλλαγή.

Για τον φετινό Άρη και τον κόσμο του

Έχουμε τρεις ήττες στο πρωτάθλημα και στα τρία παιχνίδια δεν αξίζαμε την ήττα. Ας πάρουμε το «χ» δεν πειράζει, από το να χάσεις είναι καλύτερη η ισοπαλία. Φυσικά αυτά τα λέμε μετά τα παιχνίδια. Αυτό δεν είναι σωστό γιατί τα δείγματα που δείχνει ο προπονητής σε αυτούς τους μήνες που είναι εδώ, δείχνει ένα πολύ καλό πρόσωπο. Τρεις μήνες έχουν μαζευτεί και βλέπεται ότι η ομάδα είναι αξιόλογη, έχει μια αξιόλογη πορεία. Αν δούμε την ομάδα του ΠΑΟΚ, από την περσινή ομάδα η ενδεκάδα ήταν δύο παιδιά που είναι καινούργιοι.

Μπράβο στα παιδιά που το πάλεψαν, μπράβο στο κόσμο που μέχρι το τελευταίο λεπτό ενθάρρυνε, που μέχρι το τελευταίο λεπτό ήταν κόσμιος. Και στο τέλος χειροκροτήσανε για να έχουν τα παιδιά δύναμη γιατί μας περιμένουν δύσκολοι αγώνες.

Αν από την αρχή του πρωταθλήματος λέγαμε αυτή την στιγμή έχουμε 12 βαθμούς, αυτούς που έχουμε, θα ήμασταν ευχαριστημένοι αν βλέπαμε και τα παιδιά. Δεν είναι ούτε καλά ούτε άσχημα αλλά προς το καλό. Τώρα φυσικά υπάρχουν δύσκολα παιχνίδια υπάρχει η ΑΕΚ, υπάρχει ο Ολυμπιακός. Αυτά για τον Άρη είναι ντέρμπι, και χαρά είναι του ποδοσφαιριστή να παίζει τέτοια παιχνίδια εκεί καταξιώνεται. Μπορούμε. Είμαστε ικανοί για όλα τα αποτελέσματα.

Φύγαμε από το γήπεδο προχθές και ήμασταν πικραμένοι και παγωμένοι, όχι απογοητευμένοι. Ήταν την Κυριακή ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Κράτησε το ενδιαφέρον του κόσμου μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αυτό λέει πολλά. Μετά τα παιχνίδια έχουμε να πούμε πολλά. Εγώ νομίζω ότι η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή αλλά φάνηκε στο τέλος ότι κουράστηκε δηλαδή τελευταίο 15’ κουραστήκαμε. Δυστυχώς ο προπονητής δεν είχε λύση γιατί δεν είχε άλλη αλλαγή. Παίζει βέβαια ρόλο και η τύχη αλλά όπως λέμε δεν πρέπει να τα ρίξουμε όλα στην τύχη.

Μπορούμε να περιμένουμε και χαίρομαι γιατί είναι μια ομάδα τριών μηνών  και μέχρι τώρα εγώ δίνω συγχαρητήρια γιατί παίξαμε και παίζουμε κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Υπάρχει ενδιαφέρον. Πας στο γήπεδο και το χαίρεσαι.

Βλέπω ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα, πραγματικά το πιστεύω γιατί υπάρχει ένας πολύ καλός προπονητή και ένα υλικό που θέλει να δώσει κι άλλο. Ακόμα αν δείτε δεν έχουμε σταθερή ενδεκάδα κάθε εβδομάδα υπάρχουν αλλαγές. Μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη ενδεκάδα και από εκεί και πέρα τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα. Το θέμα είναι ότι ο κόσμος πρέπει να είναι πολύ κοντά όπως και είναι, κόσμιος όπως είναι και να βοηθάει γιατί και οι ποδοσφαιριστές έχουν ανάγκη το κόσμο που είναι ο 12ος παίκτης.

Τώρα με την ΑΕΚ πιστεύω ότι όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά.

Για τα σχέδια του

Είμαι με τον Παναγιώτη Κατσαρό στην Κρήτη και αύριο περιμένουμε να έρθουν και οι υπόλοιποι βετεράνοι ποδοσφαιριστές έχουμε παιχνίδι με τον Πλατανιά. Οι βετεράνοι του Άρη με τον Πλατανιά θα παίξουμε το Σάββατο. Είναι καλό γιατί έχουμε πολύ καλό κλίμα και βρισκόμαστε όλοι οι παλιοί, οι βετεράνοι και δείχνουμε ότι ο Άρης υπάρχει παντού. Υπάρχει ο σεβασμό για τον Άρη όπου κι αν πάμε και τον έχουν μέσα στις 3-4 πολύ μεγάλες ομάδες. Μας μιλάμε για τα παλιά και εύχομαι να μας μιλάνε από εδώ και πέρα και για το μέλλον.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button