Ποδόσφαιρο

Χατζισαφί: Ξεκαθαρίζει σήμερα με Τράκτορ και έρχεται στον Άρη

Ο Εχσάν Χατζισαφί την χθεσινή (3/9) ημέρα στέφθηκε κυπελλούχος Ιράν, ενώ πραγματοποίησε και δηλώσεις (διαβάστε εδώ) σχετικά με το μέλλον του στην Τράκτορ.

Ο Ιρανός χαφ/μπακ σήμερα (4/9) θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση σχετικά με την αποχώρηση του από την ομάδα, καθώς έχει οριστεί συνάντηση μεταξύ του ποδοσφαιριστή και της διοίκησης της Τράκτορ. Οι άνθρωποι της ομάδας από το Ταμπρίζ, έχουν ως στόχο να διατηρήσουν τον 31χρονο και θα προσπαθήσουν να τον μεταπείσουν στην απόφαση του να αποχωρήσει.

Ο Χατζισαφί έχει συμβόλαιο ενός ακόμη έτους με την Τράκτορ, που όμως μπορεί να “λυθεί”, καθώς υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του που αφορά προτάσεις από Ευρωπαϊκές ομάδες (θυμηθείτε εδώ).

Ο 31χρονος παράλληλα απέρριψε κατηγορηματικά την περίπτωση να αγωνιστεί με άλλη ομάδα στο Ιράν, καθώς είχε πρόταση από την Εστεγχλάλ (διαβάστε εδώ), ενώ ο στόχος του είναι να επιστρέψει στην Ευρώπη και ειδικότερα σε ένα πρωτάθλημα που γνωρίζει καλά, σαν το Ελληνικό και όχι σε κάποια άλλη χώρα εκτός Ευρώπης όπως το Κατάρ, που και από εκεί είχε προτάσεις συνεργασίας.

Οι πιθανότητες να τελειώσει θετικά η περίπτωση του Χατζισαφί είναι ιδιαίτερα υψηλές καθώς υπάρχει αρχική συμφωνία και πιθανά, ακόμη και μέσα στην ημέρα, να υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με τον ερχομό του στην Θεσσαλονίκη.

Οι άνθρωποι του Άρη προσπαθούν να τελειώσει το συντομότερο δυνατόν η μεταγραφή ώστε μέχρι την καταληκτική ημερομηνία της 10ης Σεπτεμβρίου να δηλωθεί ο παίχτης στην ευρωπαϊκή λίστα της UEFA των “κιτρινόμαυρων”.

Panos Tsikalas

Τον μάθατε σαν γεννημένο... offside, μιλά και γράφει πάντα διαλεκτικά. Οι πρώτες του εμπειρίες ήρθαν μέσα από το χαρτί του ΠΡΙΝ, συνέχισε σαν offside24.gr και το YellowRadio.gr ήρθε σαν επιστέγασμα που συνεχίζει. Αρθρογραφεί στο HUMBA και είναι δημοσιογράφος σε πολιτικά σάιτ, με μεγάλη αγάπη όμως στο... αθλητικό. Δίνει παρουσία καθημερινά στο Yellow Radio FM 101.7 κάθε πρωί στις 10:00, μετά από μια περιπλάνηση σε όλες τις ζώνες του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button