Ποδόσφαιρο

Χατζισαφί: «Στο Ιράν παίζω μόνο για την Τράκτορ, θα συναντηθούμε αύριο και θα αποφασίσουμε το μέλλον μου»

Μετά το τέλος του τελικού κυπέλλου Ιράν ανάμεσα στην Τράκτορ και την Εστεγχλάλ, που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Εχσάν Χατζισαφί με 3-2, ο αρχηγός της ομάδας του Ταμπρίζ που έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Άρη προχώρησε σε δηλώσεις στα μέσα του Ιράν.

Ξεκίνησε λέγοντας: «Πολλοί άνθρωποι ήθελαν να καταστρέψουν την ομάδα της Τράκτορ, αλλά δεν πέτυχαν τον στόχο τους. Ευχαριστώ τον Θεό που καταφέραμε να κάνουμε τον λαό του Αζερμπαϊτζάν (σ.σ. Η Τράκτορ εδρεύει στο Ανατολικό Αζερμπαϊτζάν) περήφανο και να μην ντρέπεται. Επιτρέψτε μου να πω επίσης ότι πρέπει να εκτιμηθεί η σκληρή δουλειά του Ζανόζι (σ.σ. ιδιοκτήτης Τράκτορ) από τον κόσμο».

Ο Χατζισαφί απέρριψε κατηγορηματικά την περίπτωση να αγωνιστεί με άλλη ομάδα στο Ιράν, όπως σας είχε ενημερώσει το YellowRadio.gr για την προσφορά που είχε ο χαφ/μπακ από την Εστεγχλάλ (διαβάστε εδώ).

Για το εάν θα συνεχίζει στην Τράκτορ: «Αύριο θα έχουμε συνάντηση, έχουν γίνει κάποιες συνομιλίες. Έχω συμβόλαιο με την ομάδα για ένα ακόμη χρόνο και αν πρόκειται να παίξω στο Ιράν, να είστε σίγουροι ότι θα παίξω στο Ταμπρίζ για την Τράκτορ. Θα πραγματοποιήσουμε την συνάντηση αύριο για να δούμε τι θα συμβεί».

Τα δεδομένα που ισχύουν αυτή την στιγμή για την περίπτωση του Χατζισαφί είναι πως ο Ιρανός έχει συμφωνήσει με τους ανθρώπους του Άρη και αναμένεται, εάν δεν υπάρξουν άλλες, αρνητικές, εξελίξεις στην Θεσσαλονίκη, ώστε να ενταχθεί στους “κιτρινόμαυρους”.

Το συμβόλαιο του με την Τράκτορ, μπορεί να “λυθεί” εάν και εφόσον αποδεχθεί την πρόταση του Άρη, καθώς υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του που αφορά προτάσεις από Ευρωπαϊκές ομάδες (θυμηθείτε εδώ).

Διαβάστε επίσης: Αρχηγός, έδωσε ασίστ και Κυπελλούχος στο Ιράν ο Χατζισαφί!

Panos Tsikalas

Τον μάθατε σαν γεννημένο... offside, μιλά και γράφει πάντα διαλεκτικά. Οι πρώτες του εμπειρίες ήρθαν μέσα από το χαρτί του ΠΡΙΝ, συνέχισε σαν offside24.gr και το YellowRadio.gr ήρθε σαν επιστέγασμα που συνεχίζει. Αρθρογραφεί στο HUMBA και είναι δημοσιογράφος σε πολιτικά σάιτ, με μεγάλη αγάπη όμως στο... αθλητικό. Δίνει παρουσία καθημερινά στο Yellow Radio FM 101.7 κάθε πρωί στις 10:00, μετά από μια περιπλάνηση σε όλες τις ζώνες του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button