Ποδόσφαιρο

Υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο του Χατζισαφί που μπορεί να το σπάσει

Ο Άρης το προηγούμενο διάστημα έδειξε ενδιαφέρον για την περίπτωση του Ιρανού Εχσάν Χατζισαφί που αγωνίζεται ως αριστερός χαφ-μπακ και ανήκει στην Τράκτορ.

Σύμφωνα με δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της Ιρανικής ομάδας, Καρίμ Τζαμαλί, δεν έχει έρθει καμία πρόταση για τον Χατζισαφί, καθώς ο παίχτης έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα τους, όμως γεγονός είναι πως στο συμβόλαιο του Ιρανού ποδοσφαιριστή υπάρχει όρος να μείνει ελεύθερος εάν έχει πρόταση από ευρωπαϊκή ομάδα και θέλει να αποχωρήσει.

Κατά συνέπεια η Τράκτορ που θέλει να κρατήσει τον Χατζισαφί προσπαθεί να αποτρέψει τον παίκτη από την απόφασή του να αποχωρήσει κάνοντας του διάφορες οικονομικές προσφορές, ώστε να παραμείνει στην ομάδα.

Ο Άρης λοιπόν εάν επιθυμεί να κινηθεί για την περίπτωση του Εχσάν Χατζισαφί, θα μπορέσει να τον αποκτήσει σαν ελεύθερο χωρίς να έχει την παραμικρή υποχρέωση στην Τράκτορ και να κάνει δικό του τον ποδοσφαιριστή, ενώ πληροφορίες του YellowRadio.gr μιλάνε για συμφωνία μεταξύ Άρη και Χατζισαφί που θα επισημοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Panos Tsikalas

Τον μάθατε σαν γεννημένο... offside, μιλά και γράφει πάντα διαλεκτικά. Οι πρώτες του εμπειρίες ήρθαν μέσα από το χαρτί του ΠΡΙΝ, συνέχισε σαν offside24.gr και το YellowRadio.gr ήρθε σαν επιστέγασμα που συνεχίζει. Αρθρογραφεί στο HUMBA και είναι δημοσιογράφος σε πολιτικά σάιτ, με μεγάλη αγάπη όμως στο... αθλητικό. Δίνει παρουσία καθημερινά στο Yellow Radio FM 101.7 κάθε πρωί στις 10:00, μετά από μια περιπλάνηση σε όλες τις ζώνες του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button