Ποδόσφαιρο

Φιλική νίκη (0-3) και χειροκρότημα για τον Άρη στην Έδεσσα

Ο Άρης προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το αγωνιστικό κενό, έδωσε φιλικό στην Έδεσσα κόντρα στον Εδεσσαϊκό και ο Δημήτρης Σπανός είχε την ευκαιρία να δει ποδοσφαιριστές που δεν είχαν χρόνο στα πόδια τους κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Οι κιτρινόμαυροι νίκησαν με σκορ 3-0 και στα κέρδη του παιχνιδιού ήταν το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες πήραν χρόνο και κέρδισαν το χειροκρότημα του κόσμου που βρέθηκε στο γήπεδο της Έδεσσας.

Ο Άρης ταξίδεψε στην Έδεσσα χωρίς τους Σόουζα, Πλατέλλα, Δεληζήση, Διαμαντόπουλο, Ντούνη, Νίκιτς και Μπαργκάν. Η παράταξη του Άρη μπροστά από τον Καντιμοίρη: Τζανακάκης-Κανακούδης καλύπτουν τα άκρα της άμυνας. Στο κέντρο είναι οι Μαραγκός-Τσουμάνης. Μουμίν-Παυλίδης είναι το δίδυμο στα χαφ. Ο Κάσσος είναι στα αριστερά, Νέτο στα δεξιά με τον Χαντί πίσω από τον Μπαστακό.

Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα οι κιτρινόμαυροι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ (0-2). Στο 26′ με σουτ του Χαντί (0-1) και στο 30′ μετά από ωραία προσπάθεια του Νέτο (0-2).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σπανός έκανε επτά αλλαγές. Η ενδεκάδα των κιτρινόμαυρων στο β΄μέρος ήταν οι: Μάντζαρης,  Μπούρμπος, Τσουμάνης, Ιντζόγλου, Παυλίδης, Πασάς, Λώττας, Χαντί, Βαλεριάνος, Κλιγγόπουλος, Μπαστακός.

Ο Εδεσσαϊκός προσπάθησε να πετύχει γκολ στο ξεκίνημα του β΄μέρους, αλλά ο Μαντζάρης στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Μεγάλη διπλή ευκαιρία είχε ο Άρης στο 61′ όταν Χαντί και Μπαστακός σημάδεψαν δυο φορές τα δοκάρια!

Τελικά στο 70′ ο Μπαστακός από κοντά πέτυχε το 0-3 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Βόλτσης, Ουζούνης, Κιόρτσης, Μωυσίδης, Χαραβητίδης, Παπαγεωργίου, Ταουσιάνης, Τσουμάγκας, Καρακούτης, Καράμπελας, Ντόγος.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Αβραμίδης, Μεταξάς, Πούπης, Παπουρτζής, Σφέτκος, Σίσκος, Τσιτσάγκας, Προύντσης, Τζατζάνας

ΑΡΗΣ: Καντιμοίρης (46′ Μαντζάρης), Μαραγκός (46′ Μπούρμπος), Τσουμάνης, Μουμίν (46΄Ιντζόγλου), Παυλίδης, Κάσσος (46′ Πασάς), Νέτο (46′ Λώττας), Χαντί, Τζανακάκης (46′ Βαλεριάνος), Κανακούδης (46′ Κλιγγόπουλος), Μπαστακός

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button