Ποδόσφαιρο

Σπανός: “Δεν μίλησα με Καρυπίδη, πρώτα να τελειώσει η χρονιά”

Ο Δημήτρης Σπανός αναφέρθηκε στο φιλικό παιχνίδι, στον Πέτρο Πασσαλή, αλλά και στο αν συζήτησε με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Αναλυτικά όσα είπε μετά τον αγώνα στην Έδεσσα:

“Ήταν ένα παιχνίδι που άλλαξε ημερομηνία δύο φορές. Καταφέραμε και ήρθαμε σήμερα. Είμαστε ευχαριστημένοι που ήρθαμε σε ένα ωραίο περιβάλλον, με νέα παιδιά και καλό προπονητή. Όλοι ξέρουν και τον πρόεδρο, τον Πέτρο Πασσαλή και τι σημαίνει για τον Άργ. Ήταν ένα παιχνίδι που μου άρεσε γιατί δεν είχε σκοπιμότητα. Είδαμε μια ομάδα με νέα παιδιά και αρχή, μέση και τέλος. Δεν πρέπει να επικεντρωθούμε στο ποδοσφαιρικό κομμάτι αλλά στην συνολική ατμόσφαιρα. Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία. Νομίζω ότι ο Άρης σαν οντότητα, θα πρέπει να απλώνεται σε όλες αυτές τις περιοχές ώστε να δίνουμε την δυνατότητα να μας βλέπει ο κόσμος από κοντά.”

Για το αν η ομάδα θα δώσει και άλλο φιλικό πριν τον αγώνα με την Σπάρτη: “Θα πάμε στο πρωτάθλημα χωρίς φιλικό. Έχουμε δέκα μέρες μπροστά μας για να δουλέψουμε και να εμφανιστούμε έτοιμοι την Τετάρτη. Αν τύχει κάτι μεγάλο, τότε ναι, αλλά δεν νομίζω να γίνει.”

Για την Γ’ Εθνική: “Ως τρίτη εθνική κατηγορία έχει τα προβλήματα της. Οι υπεύθυνοι θα πρέπει να κοιτάξουν καλύτερα αυτές τις κατηγορίες και δουν διαφορετικά το ζήτημα, όπως ο Εδεσσαϊκός με τα νέα παιδιά. Μακάρι να συνεχίσει ο κόουτς και η ομάδα και να φτάσει μέχρι την SuperLeague.”

Για την στιχομυθία με τον Πέτρο Πασσαλή: “Όλοι ξέρουν τι έχει προσφέρει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Φαίνεται και από την ομάδα που έχει φτιάξει. Το ποδόσφαιρο χρειάζεται να γεμίσει από τέτοιους ανθρώπους. Για εμάς τους προπονητές, είναι το καλύτερο.”

Για την συμμετοχή του Μαντζάρη και του Κλιγγόπουλου: “Αυτά τα παιδιά είναι επαγγελματίες στην ομάδα και θεωρώ ότι είναι στο χέρι τους να συνεχίσουν να υπάρχουν, βελτιωμένοι. Η φετινή χρονιά δεν μας έδωσε την ευκαιρία γιατί η απαίτηση της ανόδου, άφησε λίγο πίσω αυτή τη κατάσταση. Θεωρώ ότι είναι πρόβλημα αυτό για τον Αρη. Όλοι ευθυνόμαστε γιατί για την επάνοδο του Αρη, αφήσαμε λίγο πίσω αυτό το κομμάτι. Ο Πασχάλης Μελισσάς και τα παιδιά που είναι στις ακαδημίες, δουλεύουν καλά και θα πρέπει να βγει κάτι από εκεί. Κάτι που έπρεπε να γίνει αλλά εξαιτίας του υποβιβασμού, δεν έγινε”.

Για το αν έχει συζητήσει με τον Θόδωρο Καρυπίδη: “Όχι. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα γίνει. Βασικός στόχος είναι το επόμενο παιχνίδι μέχρι να τελειώσει η χρονιά”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button