Μπάσκετ

Αγγέλου: “Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που μιλούν λίγο και κάνουν πολλά”

Ο Βαγγέλης Αγγέλου ήταν ανακουφισμένος από το αποτέλεσμα και το οριστικό τέλος στο μαρτύριο και υπογράμμισε πως ο Άρης πολέμησε με την πίεση και την κέρδισε.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε: “Καταρχήν να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Πανιώνιο ένα ιστορικό σωματείο. Εγώ εύχομαι ότι καλύτερο στα δύο τελευταία παιχνίδια. Σήμερα είναι της Αγίας Ειρήνης και πηγαίνοντας στην εκκλησία, βρήκα έναν φίλαθλο του Άρη, ο οποίος μου είπε “να μιλάτε λιγότερο, να κάνετε περισσότερα”. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που μιλούν λίγο και κάνουν πολλά. Από τον κόσμο, τους παίκτες, τους συνεργάτες, τους ανώνυμους Αρειανούς. Αυτό τα λέει όλα”.

Για τον αγώνα είπε: “Ήταν ένα νευρικό παιχνίδι, φαίνεται από τους αριθμούς. Δεν είναι όλοι οι παίκτες γι’ αυτά τα παιχνίδια. Η πίεση και το πρέπει περισσότερο στον Άρη έχει έναν βαθμό δυσκολίας. Τελειώσαμε αυτή τη προσπάθεια. Αυτό που είπα στα παιδιά είναι ότι επειδή η σχέση μας με το μπάσκετ είναι επαγελματική, θα τσεκαριστούμε στα επόμενα δύο παιχνίδια. Θέλουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα καλά”.

Ρωτήθηκε πώς διαχειρίστηκε ο Άρης την πίεση και απάντησε: “Η ομάδα πολέμησε την πίεση και την κέρδισε. Ετοιμαστήκαμε τρεις βδομάδες για να αντιμετωπίσουμε την πίεση και μεταξύ αυτών που κάναμε ήταν και η εκδήλωση την Πρωτομαγιά. Όλοι ξέρετε τι και που. Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε ένα περιβάλλον για να νιώθουν οι παίκτες στήριξη”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button