Ποδόσφαιρο

“Φέτος να μιλάμε στο γήπεδο με πράξεις, όχι άλλα λόγια”

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Yellownews” φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Μάρκος Ντούνης

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Αρχικά ανέφερε:

Είμαστε καλά, έχουμε ξεκινήσει πολύ δυναμικά φέτος και ελπίζουμε η συνέχεια να είναι ανάλογη.

Για το παιχνίδι με τον Κισσαμικό:

Χθες δεν ήμασταν όσο καλοί θα έπρεπε, παίζαμε στην έδρα μας με έναν μέτριο αντίπαλο, θα έπρεπε να είχαμε καθαρίσει πιο εύκολο το παιχνίδι αλλά το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει, η ομάδα έχει κάνει το 6/6 και βλέπει την συνέχεια με άλλο μάτι.

Για την συνέχεια:

Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, όμως όταν είμαστε ο Άρης πρέπει όλα να είναι εύκολα απέναντι μας, δεν παίζεις με την Barcelona, είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα της κατηγορίας και μια από τις μεγαλύτερες της Ελλάδος.

Για το ότι η ομάδα είναι καλύτερη σε σχέση με πέρυσι:

Η ομάδα φέτος δείχνει ένα άλλο πρόσωπο, δείχνει δυνατή.

Τα τελευταία 4 χρόνια έχει μείνει αρκετά πίσω, μιλάμε όμως για έναν μεγάλο σύλλογο και μια ομάδα που πρέπει να φανεί δυνατή και να ανέβει κατηγορία.

Για το τι άλλαξε σε σχέση με την περσινή χρονιά:

Έχουν μάθει και ο πρόεδρος και οι περσινοί παίκτες από τα λάθη τους, έχουν έρθει παίκτες και προπονητής που ξέρουν καλό την κατηγορία, όπως και ο Παύλος Μυροφορίδης ο τεχνικός διευθυντής.

Είναι πολλά πράγματα που παίζουν ρόλο στο ποδόσφαιρο, είναι οι παίκτες συνειδητοποιημένοι και ξέρουν ότι η ομάδα πρέπει να ανέβει Α’ Εθνική

Και οι ίδιοι οι παίκτες δεν πρέπει να κάνουμε πολλές δηλώσεις, τον λαό του Άρη δεν τον ενδιαφέρει το τι θα πει ο κάθε Ντούνης, αλλά το τι θα κάνει.

Και να πω εγώ κάποια πράγματα δεν θα έχουν σημασία αν την Κυριακή χάσεις από την Δράμα, το θέμα είναι να είσαι προσηλωμένος στον στόχο σου.

Για τα παιχνίδια με την Δόξα Δράμας και τον Ο.Φ.Η.:

Έχουμε την ψυχολογία, είμαστε πρώτοι είμαστε το φαβορί και θα μπούμε δυνατά από την αρχή στο παιχνίδι για να κρατήσουμε την απόσταση που έχουμε από τους αντιπάλους μας.

Για το ότι πάλεψε και παρόλο που αρχικά δεν ήταν στις βασικές επιλογές έχει κερδίσει μια θέση στην 11αδα:

Όταν είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ειδικά σε μια μεγάλη ομάδα ακόμα και εκτός αποστολής να είσαι πρέπει να τα δίνεις όλα.

Είναι πολύ σημαντικό, έχουμε αρκετούς καλούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα.

Για τον Δημήτρη Σπανό:

Έχει αυτόν τον χαρακτήρα ο προπονητής, είναι πολύ κοντά με τους παίκτες, δεν είναι απόμακρος και πιστεύω ότι θα ανεβάσει την ομάδα.

Για τον κόσμο της ομάδας:

Μακάρι ο κόσμος να ξαναγυρίσει, είναι πικραμένος, είναι πολύ άσχημο για την ομάδα να είναι σε αυτές τις κατηγορίες, έχει ζήσει πολύ μεγάλες στιγμές και είναι μεγάλη η διαφορά του να παίζεις με την Ατλέτικο και του να παίζεις με τον κάθε Κισσαμικό.

Πιστεύω πως αν η ομάδα συνεχίσει να δείχνει καλό πρόσωπο και ο κόσμος πιστεύει για αυτήν μακάρι να είναι το γήπεδο γεμάτο, είναι μεγάλη βοήθεια και για τους ποδοσφαιριστές.

Και χθες είχε περισσότερο κόσμο από όσο περίμενα, είμαστε χαρούμενοι για αυτό.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button