Ερασιτέχνης

“Φέτος είναι η χρονιά του Άρη”

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press” φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και νυν προπονητής τερματοφυλάκων της γυναικείας ομάδας, κ.Γιώργος Παντζιαράς.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Αρχικά ανέφερε:

Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε για αυτό το παιχνίδι, ξέραμε τις αδυναμίες της ομάδας του Π.Α.Ο.Κ., ξέραμε τις δικές μας δυνατότητες, παίξαμε με πίστη και θέληση και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα ήταν αποτυχία.

Στην γυναικεία ομάδα του Άρη έχει γίνει μια μεγάλη προσπάθεια, έχει γίνει ένας σωστός προγραμματισμός, και οι καρποί θα έρθουν.

Για την νίκη επί του Π.Α.Ο.Κ.:

Νίκη πρωτιάς, και θα συνεχίσουμε να είμαστε σταθερά στην πρώτη θέση.

Για το πως μπορεί να διαχειριστεί η ομάδα την πίεση της κορυφής:

Δεν μας ζαλίζει η κορυφή, την θέλαμε και την θέλουμε

Ήδη αυτήν την νίκη την αφήσαμε στην άκρη, από σήμερα ξεκινήσαμε την προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι, από εδώ και πέρα κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο γιατί θα έχουμε αντιπάλους που θα παίζουν με τους πρωτοπόρους.

Για την συνέχεια:

Αγωνιζόμαστε την επόμενη Κυριακή με τον Ο.Φ.Η., πιστεύω ότι και πάλι θα έχουμε νίκες και σε άνδρες και σε γυναίκες.

Για την ανδρική ομάδα:

Αν ο Άρης συνεχίσει να αγωνίζεται όπως στα προηγούμενα 6 παιχνίδια νομίζω ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα, το καλοκαίρι μπήκαν οι βάσεις, έγινε ένας σωστός προγραμματισμός και θεωρώ ότι η έλευση του κ.Μυροφορίδη και του κ.Σπανού, θα φέρουν τα αποτελέσματα που ο κόσμος του Άρη έχει να ζήσει κάποια χρόνια, φέτος είναι η χρονιά του Άρη.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button