Ποδόσφαιρο

”Υπάρχει ανυπομονησία για το επόμενο παιχνίδι, δεν θα μας χωράει το Χαρίλαου”

Στο Yellow Radio 92.8 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιώργος Χατζόγλου

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και τον Ιάσονα Μίσχο στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”:

-Για τον Άρη της νέας σεζόν:

Πραγματικά δεν βλέπω την ώρα για να πάω στο γήπεδο. Έχω μεγάλη αγωνία και ο Άρης μας έχει δώσει μεγάλη χαρά, ειδικά με τους δυο τελευταίους αγώνες. Νιώθω όπως την εποχή που έπαιζα και εγώ και είχα αυτή τη χαρά και την ανυπομονησία. Εύχομαι να συνεχιστεί όλο αυτό. Ποδοσφαιρικά βλέπω έναν πολύ σοβαρό προπονητή ο οποίος προσφέρει αυτό που πρέπει στους ποδοσφαιριστές του. Βλέπουμε δηλαδή, μια ηρεμία στην ομάδα, υπάρχει σιγουριά στους παίκτες. Βλέπω πολύ πάθος και αγάπη μεταξύ των παικτών. Επιπλέον, υπάρχουν και πάρα πολύ καλοί παίκτες. Ο τερματοφύλακας είναι πολύ καλός. Είναι σοβαρός, δεν τρέχει αν δεν χρειαστεί και πάντα είναι στη σωστή θέση. Ο σωστός τερματοφύλακας δεν είναι αυτός που θα πεταχτεί για να βγάλει τη μπάλα, αλλά αυτός που θα καθίσει στη σωστή θέση. Είναι πολύ σημαντικό να αισθάνονται οι φίλαθλοι και οι συμπαίκτες ότι όποτε και να πάει η μπάλα στα πόδια του τερματοφύλακα θα τη βγάλει. Προς το παρόν έχει δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο. Ο Garcia βοηθάει παντού και όποτε χάνει τη μπάλα τρέχει με μανία για να την πάρει. Ο οποιοσδήποτε προπονητής θα τον ήθελε στην ομάδα του. Αυτό που βλέπω είναι ότι όλες οι πάσες γίνονται από οργανωμένες επιθέσεις. Σημασία έχει ο επιθετικός να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα και να πάρουμε τους 3 πόντους.

-Για το ματς στο Καυταντζόγλειο:

Αυτό που ήθελα να πω ήταν για το ματς στο Καυτνατζόγλειο ότι δεν περίμενα να είχαμε τόσο πολύ κόσμο. Για να φύγω από το γήπεδο έκανα 2 ώρες. Επιπλέον, αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι είδα συμπαίκτες μου να αγκαλιαζόμαστε και να φιλιόμαστε. Όλοι ήταν εκεί. Θέλω να τονίσω ότι υπήρχε αυτή η χαρά και η ενότητα αλλά πάνω από όλα μέσα σε λογικά και κόσμια πλαίσια μολονότι ο διαιτητής δεν ήταν καλός. Πήγε να γίνει αυτός ο πρωταγωνιστής αφού χωρίς λόγο έδινε σφυρίγματα ξανά και ξανά. Σταματούσε το παιχνίδι εκεί που δεν χρειαζόταν. Αυτό που πρέπει να καταλάβουν οι διαιτητές είναι ότι πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες και όχι αυτοί.

-Για τον Πάκο Ερέρα:

Βλέπω έναν προπονητή ο οποίος είναι χαμηλών τόνων. Φυσικά ο άνθρωπος είναι μονίμως όρθιος και δίνει σωστές οδηγίες. Αυτό βλέπω εγώ προς το παρόν. Βέβαια είναι νωρίς ακόμη για να τον κρίνουμε αλλά το πρώτο δείγμα που μας έδωσε είναι θετικό. Και οι παίκτες που παίζουν και αυτοί που είναι στον πάγκο είναι χαρούμενοι που παίζουν σε αυτή την ομάδα. Έτσι πρέπει να αισθάνονται οι παίκτες και αυτό πρέπει να το κάνει ο προπονητής. Να αισθάνονται δηλαδή ότι πρέπει να δώσουν το 100%.

-Για την άφιξη Σιώπη, Μαρτίνεζ και Μαβράι:

Είναι εξαιρετικά θετικό για μια ομάδα να μην ξέρει ο προπονητής ποιον παίκτη να βάλει μέσα στο γήπεδο. Γιατί ακόμη και αν ξέρει ότι κάτι δεν του πάει θα βάλει κάποιον από τον πάγκο που θα είναι καλύτερος. Είναι πολύ δύσκολο να γυρίζει ο προπονητής στον πάγκο και να μην ξέρει ποιον πρέπει να βάλει γιατί κανένας δεν είναι καλός. Όταν όλοι οι παίκτες είναι ισάξιοι τότε θα γίνεται καλύτερος και αυτός που παίζει και αυτός που κάθεται στον πάγκο. Αυτός είναι ο σωστός ανταγωνισμός.

-Για το πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει η ομάδα του Άρη:

Πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι ο Άρης είναι πολύ καλός. Το τι θα γίνει στη συνέχεια θα το δείξουν τα αποτελέσματα. Έχω πολύ καλό προαίσθημα. Ακόμη είναι αρχή και είναι νωρίς, αλλά από αυτά που είδα αυτό πιστεύω. Θεωρώ ότι τη Δευτέρα το Χαριλάου δεν θα μας χωράει.

-Για τη διοίκηση του Άρη:

Ο Καρυπίδης δείχνει ότι έχει στόχους και κάθε εβδομάδα κάνει και πράγματα που δεν τα περιμέναμε, ακόμη και το γεγονός ότι ανακαινίζει το γήπεδο. Και αυτό παίζει το ρόλο του.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button