Ποδόσφαιρο

Προπονητής της Τράκτορ: «Ο Χατζισαφί θα είναι μαζί μας μέχρι το τέλος των αγώνων του πρωταθλήματος»

O προπονητής της Τράκτορ, Σάκετ Έλαμι, μίλησε σε Ιρανικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με την μεταγραφή Χατζισάφι στον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Από όσο γνωρίζω, ο Εχσάν Χατζισάφι έχει συμβόλαιο με την Τράκτορ και τον επόμενο χρόνο. Από την άλλη πλευρά, μέχρι σήμερα, ο Εχσάν δεν μου μίλησε για παραμονή ή αποχώρηση, αλλά ξέρω ότι έχει συμβόλαιο με την Τράκτορ και έχει καλές σχέσεις με τον κ. Ζανόζι, τον ιδιοκτήτη του συλλόγου”.

Συνέχισε λέγοντας: “Υπάρχουν εικασίες για το μέλλον του Εχσάν. Φυσικά, δεν μπορώ να μιλήσω 100% για αυτό το ζήτημα, επειδή δεν μίλησα με τον Χατζησαφί για αυτό, όμως ξέρω ότι έχει συμβόλαιο με την ομάδα για την επόμενη σεζόν”.

Αναφορικά με το αν ο Χατζησάφι θα παραμείνει στο Τρακτέρ μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος ο Έλαμι είπε: “Σίγουρα, ο Έχσαν θα είναι μαζί μας μέχρι το τέλος των αγώνων του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, και μάλιστα πιστεύω ότι θα είναι μαζί μας το επόμενο έτος”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του YellowRadio.gr o Εχσάν Χατζισαφί μπορεί να λύσει το συμβόλαιο του για την επόμενη σεζόν εάν έχει πρόταση από ευρωπαϊκή ομάδα, όπως μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Όμως γεγονός είναι, πως σε περίπτωση που παραμείνει μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν στην Τράκτορ, θα χάσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Άρη, εφόσον ενεργοποιηθεί η συμφωνία μαζί του και θα έρθει στην Θεσσαλονίκη με μια δεδομένη κούραση, που θα πρέπει να συνυπολογιστεί καθώς το πρωτάθλημα τελειώνει στις 20/8. Παράλληλα το Ιρανικό κύπελλο είναι στην φάση των ημιτελικών, με την Τράκτορ να συνεχίζει και τους αγώνες να μην έχουν οριστεί σε συγκεκριμένη ημερομηνία ακόμη.

Panos Tsikalas

Τον μάθατε σαν γεννημένο... offside, μιλά και γράφει πάντα διαλεκτικά. Οι πρώτες του εμπειρίες ήρθαν μέσα από το χαρτί του ΠΡΙΝ, συνέχισε σαν offside24.gr και το YellowRadio.gr ήρθε σαν επιστέγασμα που συνεχίζει. Αρθρογραφεί στο HUMBA και είναι δημοσιογράφος σε πολιτικά σάιτ, με μεγάλη αγάπη όμως στο... αθλητικό. Δίνει παρουσία καθημερινά στο Yellow Radio FM 101.7 κάθε πρωί στις 10:00, μετά από μια περιπλάνηση σε όλες τις ζώνες του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button