Ποδόσφαιρο

Ομιλία Ένινγκ σε παίχτες: «Θα κάνουμε κάτι πολύ καλό τη νέα χρονιά»- Ανυπόμονος για τις νέες προκλήσεις ο Γερμανός

O Μίχαελ Ένινγκ στο πλαίσιο της πρώτης προπόνησης μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την νέα σεζόν, ενώ είναι και γενικά αισιόδοξος και ανυπόμονος για τις νέες προκλήσεις που έρχονται, όπως της συμμετοχής στο Europa League.

Σε κάποια σημεία της ομιλίας του ανέφερε πως: «Είμαι χαρούμενος που βλέπω γνώριμα πρόσωπα αλλά και κάποια νέα πρόσωπα, σύντομα θα είμαστε πλήρης και πιστεύω ότι θα κάνουμε κάτι πολύ καλό τη νέα χρονιά».

Μιλώντας όμως και για τις δυσκολίες της περιόδου, καθώς σε συνδυασμό με την προετοιμασία και τις λίγες ημέρες ξεκούρασης είπε πως: «αυτή η περίοδος είναι πάντα η πιο δύσκολη γι αυτό θέλω να δουλέψουμε με επαγγελματισμό και να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει».

Ο Μίχαελ Ένινγκ παρατήρησε πως οι παλιοί ποδοσφαιριστές επέστρεψαν με όρεξη και κέφι ενώ παράλληλα με τις προσθήκες που έγιναν και θα γίνουν πιστεύει ότι η ομάδα θα έχει περισσότερη πληρότητα, κάτι που έλειπε από την περσινή ομάδα, ποιότητα και ισορροπία, ενώ είναι και γενικά αισιόδοξος.

Έτσι κλείνοντας την ομιλία μίλησε και για την Ευρωπαϊκή έξοδο τονίζοντας πως: «τη νέα χρονιά έχουμε και την πρόκληση της Ευρώπης και νιώθω ανυπόμονος. Να προσέχετε τους εαυτούς σας και είναι πεπεισμένος ότι όλα θα πάνε καλά».

Panos Tsikalas

Τον μάθατε σαν γεννημένο... offside, μιλά και γράφει πάντα διαλεκτικά. Οι πρώτες του εμπειρίες ήρθαν μέσα από το χαρτί του ΠΡΙΝ, συνέχισε σαν offside24.gr και το YellowRadio.gr ήρθε σαν επιστέγασμα που συνεχίζει. Αρθρογραφεί στο HUMBA και είναι δημοσιογράφος σε πολιτικά σάιτ, με μεγάλη αγάπη όμως στο... αθλητικό. Δίνει παρουσία καθημερινά στο Yellow Radio FM 101.7 κάθε πρωί στις 10:00, μετά από μια περιπλάνηση σε όλες τις ζώνες του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button