Ερασιτέχνης

Το πόλο δείχνει τον δρόμο

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησε η ομάδα υδατοσφαίρισης του Άρη καθώς προμηθεύτηκε εισιτήρια διαρκείας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ τα οποία θα διαθέσει σε άνεργους φίλους της ομάδας.

Συγκεκριμένα η ομάδα πόλο του Άρη όπως και την περσινή χρονιά θα διαθέσει 5 εισιτήρια διαρκείας για τους αγώνες της ποδοσφαιρικής ομάδας αλλά και 2 εισιτήρια διαρκείας για τις αναμετρήσεις της ομάδας μπάσκετ του Άρη σε άνεργους φίλους των κιτρινόμαυρων.

Τα εισιτήρια αυτά θα διατεθούν μετά από κλήρωση για την οποία σύντομα θα υπάρχουν νεότερα ενώ θα παραληφθούν από τους νικητές με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας τους.

Πέρα από το πρακτικό κομμάτι της συγκεκριμένης κίνησης η αγορά των εισιτηρίων διαρκείας από το τμήμα πόλο δίνει και ένα ξεκάθαρο μήνυμα για την ενότητα που πρέπει να επικρατεί στον σύλλογο και την αλληλοβοήθεια που πρέπει να υπάρχει μεταξύ των τμημάτων ώστε ο Άρης να κάνει βήματα μπροστά.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button