Ποδόσφαιρο

Το περσινό -14 και το… παράδειγμα με Λεβαδειακό

Αυτό που έγινε πέρυσι και δεν θα πρέπει να επαναληφθεί

Πάντα τα ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος “κρύβουν”… εκπλήξεις. Ο Άρης, πάντως, με το 3-0 απέναντι στον Λεβαδειακό, φρόντισε να μην πέσει “θύμα” έκπληξης την 1η αγωνιστική και ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι αρκετά κάτω από το επίπεδο των “κιτρίνων”, οι οποίοι πάντως την περασμένη σεζόν έχασαν αρκετούς βαθμούς μέσα στην έδρα τους, σε ματς θεωρητικά εύκολα. Αν βαφτίσουμε” ως “μικρούς” τις ομάδες εκτός του BIG-5, οι “κίτρινοι” την αγωνιστική περίοδο 2021/22, “πέταξαν” 14 βαθμούς στο πρωτάθλημα σχετικά με τα παιχνίδια στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Αν μη τι άλλο, πολλοί βαθμοί… Η αρχή έγινε με τον ΟΦΗ (0-0) και μετά υπήρξε η ισοπαλία με τον Απόλλωνα Σμύρνης (0-0). Ακολούθησε η ντροπιαστική ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα (0-5) και μετέπειτα υπήρχε η ισοπαλία με την Λαμία (0-0). Η δεύτερη εντός έδρας ήττα ήταν από τον Βόλο (0-2). Η επόμενη απώλεια ήταν στα πλέι οφ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (0-0). Δηλαδή, ο Άρης δεν πήρε 12 βαθμούς στην κανονική διάρκεια της Super League ελέω κακών αποτελεσμάτων με τους “μικρούς” και “πέταξε” δύο ακόμη βαθμούς στα πλέι οφ (σ.σ. κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα).

Το φετινό ρόστερ που έχει “φτιαχτεί”, δημιουργεί προσδοκίες προκειμένου ο Άρης να πετύχει κάτι… πολύ μεγάλο, ωστόσο θα χρειαστεί οι “κίτρινοι” να μην “πετούν” βαθμούς με τους “μικρούς”, ειδικότερα μέσα στην έδρα τους (σ.σ. φυσικά το ίδιο ισχύει και εκτός έδρας, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό). Το ματς με τον Λεβαδειακό, λοιπόν, θα πρέπει να αποτελέσει… παράδειγμα για την συνέχεια της σεζόν, αναφορικά με το πώς θα συμπεριφέρεται ο Άρης σε τέτοιου είδους ματς, δηλαδή στα πιο “εύκολα” παιχνίδια.

Θυμίζουμε, πέρυσι ο Άρης στην πρεμιέρα της Super League “γκέλαρε” με το 0-0 απέναντι στον ΟΦΗ, στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, όπου οι απώλειες με “μικρούς” αντιπάλους είχαν γίνει μια… κακή συνήθεια. Αυτό, “απαγορεύεται” φέτος.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button