Ποδόσφαιρο

Το Κατάρ ανακοίνωσε νέο επενδυτή στην Παρί, στα 4,3 δισ. ευρώ το deal

Ιστορικό deal ανακοίνωσε το QSI, το οποίο πούλησε το 12,5% των μετοχών της Παρί Σεν Ζερμέν στην Arctos Partners σε deal αξίας 4,3 δισεκατομμυρίων ευρώ που ξεπερνάει κάθε προηγούμενο!

Νέο στρατηγικό συνέταιρο στην Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε το Κατάρ, το οποίο παράλληλα γέμισε μέχρι… τέρμα τα ταμεία του.

Όπως είχε γίνει εδώ και καιρό γνωστό, το QSI αναζητούσε επενδυτή για να πουλήσει μειοψηφικό πακέτο μετοχών του συλλόγου και τελικά ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τον αμερικανικό κολοσσό, Arctos Partners, ο οποίος θα αποκτήσει των 12,5% των μετοχών του κλαμπ σε deal που… ζαλίζει.

Συγκεκριμένα τα νούμερα αγγίζουν το δυσθεώρητο ποσό των 4,3 δισεκατομμυρίων ευρώ, στη μεγαλύτερη αποτίμηση που έχει παρατηρηθεί ποτέ στην ιστορία του ποδοσφαίρου!

Κάπως έτσι οι Καταριανοί γεμίζουν τα ταμεία τους με περίπου 500 εκατομμύρια ευρώ από το ποσοστό πώλησης τη στιγμή που παραμένουν στα ηνία του Παριζιάνικου συλλόγου. Ενώ ο νέος τους «συμπαίκτης» μεταξύ άλλων θα συνδράμει οικονομικά στις προσπάθειες ανάπτυξης του νέου υπερσύγχρονου προπονητικού κέντρου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button