Ποδόσφαιρο

Μπέος: “Να βάλουν την ποδιά της «Φιλιππινέζας» – Ανθρωπάκια χωρίς προσωπικότητα υπηρετούν συμφέροντα ισχυρών”

Ο Αχιλλέας Μπέος με δήλωσή του στα social media εξέφρασε την αγανάκτησή του για τη διαιτησία στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Ο Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας λόγο για «ντροπή για την ελληνική διαιτησία» σχολιάζοντας το γκολ του Μωραΐτη που ακυρώθηκε στην Τούμπα στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Ανάρτηση για τη συγκεκριμένη φάση έκανε και ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος εξέφρασε την οργή του γράφοντας στα social media:

«Άλλη μια αλλοίωση αποτελέσματος και μάλιστα σε ένα αγώνα χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, όπως το αποψινό μεταξύ ΠΑΟΚ και Βόλου.

Ανθρωπάκια χωρίς προσωπικότητα φορούν τη στολή του διαιτητή και υπηρετούν τα συμφέροντα των ισχυρών. Θα τους συνιστούσαμε να βάλουν την ποδιά της «Φιλιππινέζας».

Θα τους καλούσαμε να παραιτηθούν, αν είχαμε την υποψία, έστω, ότι έχουν ίχνος φιλότιμου, μετά το αποψινό διαιτητικό αίσχος. Τουλάχιστον ας συνεχίσουν την αποχή μήπως έτσι γλιτώσει το ποδόσφαιρο από αυτούς, που το γυρνούν δεκαετίες πίσω. Ντροπή τους. Σημ. Καλά ο Ευαγγέλου μας είναι γνωστός από καιρό. Ο Περάκης; Νέας εσοδείας;».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button