Ερασιτέχνης

“Τους πείραξε που ο Άρης είναι και πάλι δυνατός”

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Ο Ερασιτέχνης έχει φωνή” φιλοξενήθηκε ο έφορος του υδατοσφαιρικού τμήματος του Άρη, κ.Πασχάλης Καραγιάννης

Αναλυτικά όσα είπε στην Ελένη Γρηγοράκη:

Αρχικά για την κλήρωση της Β’ φάσης του πρωταθλήματος Α2 που πραγματοποιήθηκε ανέφερε:

Ήταν η κλήρωση που περιμέναμε τόσο καιρό, ο Άρης μετά από 16 ολόκληρα χρόνια θα παίξει στα play-off για την άνοδο της στην Α1.

Για το τι συνέβη στην κλήρωση και το πως προκλήθηκε η ένταση:

Οι αγώνες ορίστηκαν να γίνουν στην Αθήνα, και εκεί δημιουργήθηκε το μεγάλο πρόβλημα, γιατί εκεί και εγώ και ο εκπρόσωπος του ΟΦΘ ζητήσαμε να γίνει ο όμιλος στην Θεσσαλονίκη.

Με το σκεπτικό ότι οι δυο άλλες ομάδες, ο ΓΣ Περιστερίου και ο Νηρέας Γέρακα δεν έχουν φύγει από την Αθήνα μέχρι τώρα, και οι 7 εκτός έδρας αγώνες τους έγιναν στην Αθήνα όπου πήγαιναν…με το μετρό με δυο ευρώ.

Εμείς από την άλλη γυρίσαμε όλη την Ελλάδα, πήγαμε δυο φορές στην Πάτρα με διανυκτέρευση, πήγαμε στην Λάρισα, πήγαμε στον Βόλο, πήγαμε στην Χαλκίδα και την προηγούμενη Κυριακή πήγαμε και στην Αθήνα.

Βάση αυτού θεώρησα σωστό να διεκδικήσω το να γίνουν οι αγώνες στην Θεσσαλονίκη, που μια πόλη 1.500.000 το λιγότερο που μπορεί να πάρει για αγώνες είναι τουλάχιστον μια τελική φάση Α2.

Η ομοσπονδία έκρινε σωστό το να γίνει κλήρωση, εκεί πέρα υπήρξε μια ένταση, εγώ απείλησα ότι θα αποσυρθούμε από το πρωτάθλημα, μπορεί να το είπε και εν βρασμό, αλλά δεν μπορεί ο ένας να έχει πληρώσει 12.000 για μετακινήσεις, ο άλλος 150 ευρώ και να είμαστε με ίδια μέτρα και ίδια σταθμά.

Για την στάση της ομοσπονδίας:

Το πρόβλημα είναι μεγάλο, η ομοσπονδία έχει οικονομικό πρόβλημα όπως και όλες οι ομοσπονδίες της Ελλάδος, η ομοσπονδία όμως δεν θα επιβαρυνθεί ούτε ένα ευρώ είτε οι αγώνες γίνουν στην Θεσσαλονίκη είτε στην Αθήνα.

Θα έπρεπε να ανατεθούν εξαρχής εκεί οι αγώνες.

Για το ότι ο Άρης όποτε ανέλαβε διοργάνωση πλήρωσε και έξοδα:

Και πρόπερσι όταν ήμασταν Γ’ Εθνική και έγιναν οι αγώνες στην Θεσσαλονίκη, γιατί το ζήτησα εγώ να γίνουν στην Θεσσαλονίκη ο Δήμος Θεσσαλονίκης και ο Άρης πλήρωσαν, και πέρυσι το ίδιο πράγμα με το Final6.

Για την επόμενη φάση του πρωταθλήματος:

Αν τερματίσουμε πρώτοι οι δεύτεροι στα play-off θα διασταυρωθούμε αντίστοιχα με τον πρώτο ή τον δεύτερο του άλλου ομίλου, σειρά η οποία θα κριθεί στις δυο νίκες

Για τον λόγο που υπάρχει αυτή η αντιμετώπιση:

Να πω…τους πειράξαμε; Πάρα πολύ, ο Άρης από το πουθενά φέτος μπήκε τελική φάση στο μίνι κορασίδων και μίνι παίδων, πήγαμε στα τουρνουά του Splash, και όχι μόνο έχιουμε διακριθεί, όλοι έχουν μείνει με ανοιχτό το στόμα.

Και βλέποντας την πορεία της πρώτης ομάδας που τερμάτισε δεύτερη λόγω της κακής διαιτησίας στην Πάτρα, είναι περίεργο για αυτούς ακόμα και πως στα μέσα του πρώτου γύρου είχαμε εξασφαλίσει την συμμετοχή στα Play-off

Η αλήθεια είναι ότι δεν μας περίμεναν τόσο δυνατούς, δείξαμε ότι είμαστε δυνατοί, έχουμε βάθος και ότι δεν είμαστε…άσπρα χώματα, είμαστε Άρης και επιστρέψαμε.

Ενώ συνέχισε

Βέβαια απουσιάζαμε πολύ καιρό, αυτό είναι κακό, το γεγονός βέβαια ότι εχθές μας αισθάνθηκαν πάρα πολύ, καταλάβανε ότι θα πάμε την ομάδα όσο το δυνατόν πιο ψηλά.

Για το πως ανταπεξέρχεται το τμήμα παρά τις οικονομικές δυσκολίες:

Παρόλο που είχαμε αυτές τις μετακινήσεις και τα έξοδα, 1 Μαίου είναι όλοι πληρωμένοι για τον Απρίλιο.

Σκεφτείτε ότι ο τερματοφύλακας μας ο Βαγγέλης ο Τσακίρης που τον έχει καλέσει ο προπονητής στην Εθνική Νέων κατέβηκε στην Αθήνα χωρίς να μεριμνήσει η ομοσπονδία ούτε για το που θα μείνει ούτε για το οτιδήποτε.

Δηλαδή αν η οικογένεια του παιδιού και εμείς δεν έχουμε τα χρήματα το παιδί δεν θα πάει στο Πανευρωπαικό;

Για τους στόχους της ομάδας:

Ο Άρης είναι ένα μεγάλο μέγεθος, ο πρώτος πρωταθλητής Ελλάδος στην υδατοσφαίριση, ο Άρης θα ανέβει εκεί που πρέπει και θα μείνει εκεί που πρέπει όταν ανέβει, αν φέτος τα καταφέρουμε δεν θα είμαστε ομάδα ασανσέρ σε καμία περίπτωση.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button