Μπάσκετ

Τζούστον, ο πρώτος με τρία σερί double-double

Πολύ καλός ο Αμερικανός

Οπως ενημέρωσε ο ΕΣΑΚΕ: “Πέραν της βραδιάς καριέρας του Στέλιου Πουλιανίτη, ο Σακούρ Τζούστον έκανε εξαιρετική δουλειά έχοντας 10 πόντους και 11 ριμπάουντ, μαζί με τρία κλεψίματα, μία ασίστ και μία τάπα. Ο Αμερικανός είναι ο πρώτος παίκτης της φετινής Stoiximan Basket League που σημείωσε double-double σε τρεις συνεχόμενες αγωνιστικές αφού είχε 15 πόντους, 12 ριμπάουντ με την ΑΕΚ, 14 πόντους και 14 ριμπάουντ με το Λαύριο Megabolt. Με το πέμπτο του double-double ο Τζούστον «έπιασε» στη δεύτερη θέση της λίστας τον Τζέιμς Κέλι και τον Ουσμάν Κρουμπάλι, πίσω μόνο από τον Δημήτρη Αγραβάνη που έφτασε σήμερα τα έξι. Με το σερί του Τζούστον ο Άρης έφτασε συνολικά τα 11 double-double και άνοιξε την απόσταση από τις άλλες ομάδες στην αντίστοιχη λίστα αφού Ηρακλής και Προμηθέας έχουν από οχτώ.

Ο Τζούστον έφτασε για πρώτη φορά σε double-double έχοντας παράλληλα ασίστ (1), κλεψίματα (3) και κοψίματα (1) αφού στις τέσσερις προηγούμενες επιδόσεις του κάτι του… έλειψε από αυτά. Χρειάστηκε μάλιστα λιγότερο χρόνο από τις τέσσερις προηγούμενες φορές για να φτάσει σε double-double, μένοντας για 30:50 στο παρκέ.
Ο Αμερικανός πήρε πέντε επιθετικά ριμπάουντ και έγινε ο 54ος συνολικά και 28ος ξένος παίκτης στην ιστορία του Άρη στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα που έφτασε τα 50. Ο Τζούστον παράλληλα φτάνοντας τα 135 ριμπάουντ μπήκε στην πρώτη 40άδα των ξένων ριμπάουντερ του Άρη, αφήνοντας πίσω του τον Τζέικ Κοέν που είχε 124 στην περίοδο 2015-16″.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button