Ερασιτέχνης

Στο Ντουμπάι απέναντι σε παγκόσμιο πρωταθλητή ο Αβραμίδης

Σε ένα μεγάλο γεγονός θα εκπροσωπηθεί ο Άρης από το τμήμα Kick Boxing και τον Χρήστο Αβραμίδη

Αναλυτικά:

Τον Τούρκο Αtkan Arslan θα αντιμετωπίσει ο Αβραμίδης

Έγινε γνωστός ο αντίπαλος του Χρήστου Αβραμίδη στη μεγαλύτερη (μέχρι την επόμενη βέβαια…) αγωνιστική πρόκληση στην καριέρα του.

Ο μαχητής του Στέλιου Σκέμπη και του τμήματος Kick Boxing του Α.Σ. ΑΡΗ θα αντιμετωπίσει τον Τούρκο παγκόσμιο πρωταθλητή, Αtkan Arslan, στη μεγάλη βραδιά με τίτλο «Knock Out Night», που θα διεξαχθεί στις 3 Μαΐου στο Ντουμπάι.

Αναμφίβολα πρόκειται για έναν αγώνα-σταθμό στη μέχρι τώρα πετυχημένη καριέρα του Χρήστου Αβραμίδη, ο οποίος ανεβάζει τον πήχη των προσδοκιών και του ανοίγει νέους ορίζοντες.

Η παρουσία του αθλητή του «κιτρινόμαυρου» τμήματος την ερχόμενη Παρασκευή στο Ντουμπάι είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός τόσο για τον ίδιο και τον προπονητή του Στέλιο Σκέμπη, όσο και για το Σύλλογο.

Ο Χρήστος Αβραμίδης γράφει τη δική του ιστορία, καθώς ελάχιστοι Έλληνες αθλητές έχουν καταφέρει να αγωνιστούν σε τόσο υψηλό επίπεδο και σε διοργανώσεις, όπως η βραδιά «Knock Out Night», που θα διεξαχθεί στη μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button