Ποδόσφαιρο

Σε δημοπρασία η φανέλα του Γιουνές για την βοήθεια 4 παιδιών (Photo)

Σε δημοπρασία προσφέρθηκε η φανέλα του Γιουνές για να συμβάλει στην προσπάθεια οικονομικής βοήθειας των τεσσάρων παιδιών (Ασπασίας, Μυρτώς, Άγγελου και Γιώργου). Η φανέλα είναι αυτή με την οποία ο Τυνήσιος σκόραρε δύο φορές μέσα σε δετερόλεπτα και έκανε την ανατροπή επί του ΟΦΗ.

Χαρακτηριστικά η ΠΑΕ ανάρτησε:

“Η ΠΑΕ Άρης κάνει ποδαρικό στις γιορτινές δημοπρασίες του Charity Idols και στέκεται αρωγός στην προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης των τεσσάρων παιδιών (Ασπασίας, Μυρτώς, Άγγελου και Γιώργου) προσφέροντας την φανέλα του Χάμζα Γιουνές, που φορούσε και σκόραρε δις, στην μεγάλη ανατροπή στον αγώνανα του Ηρακλείου. Τώρα σε δημοπρασία στο www.charityidols.gr “Charity 4 Ever””

View this post on Instagram

#Repost @charityidols with @get_repost ・・・ Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ κάνει ποδαρικό στις γιορτινές δημοπρασίες του Charity Idols, και στέκεται αρωγός στην προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης των τεσσάρων παιδιών ( Ασπασίας, Μυρτώς, Άγγελου, Γιώργου) προσφέροντας την φανέλα του Χαμζα Γιουνες, που φορούσε και σκόραρε δις, στην μεγάλη ανατροπή στον αγώνα του Ηρακλείου. Τώρα σε δημοπρασία στο www.charityidols.gr ''Solidarity 4 Ever'' #arisfc #hamzayounes #younes #superleague #charityidols #solidarity4ever #happycharity #aspasia #myrto #aggelos #giorgos

A post shared by ARIS F.C. (@arisfc_official) on

 

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button