Ποδόσφαιρο

Στο πλάνο του Άρη η συζήτηση για το μέλλον του Δεληζήση

Με το νέο έτος ο Γιώργος Δεληζήσης μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του με τον Άρη και όπως είναι λογικό έχει το δικαίωμα να δεχθεί και να συζητήσει προτάσεις από άλλες ομάδες.

Την περίπτωση του Γιώργου Δεληζήση, του οποίου το διετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει με τον Άρη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, φέρεται να εξετάζει ο Αστέρας Τρίπολης, όπως αναφέρουν στην Αθήνα.

Αναλυτικά τι υποστηρίζεται: “Ο 31χρονος στόπερ μπαίνει τον Γενάρη στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του κι έχει ανοίξει την… όρεξη σε επίδοξους μνηστήρες.

Ένας από αυτούς φέρεται να είναι και ο Αστέρας Τρίπολης. Σύμφωνα με το “Sportime” οι Αρκάδες έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον αμυντικό του Άρη, θεωρώντας ότι πρόκειται για μία πολύ καλή περίπτωση για το κέντρο της οπισθοφυλακής τους”.

Προτεραιότητα ωστόσο του έμπειρου αμυντικού είναι ο Άρης και αν συνεχίσει αυτές τις εμφανίσεις δεν αποκλείεται ακόμα και η ανανέωση της συνεργασίας του με τους “κιτρινόμαυρους”.

Μάλιστα, οι εμφανίσεις του και φέτος είναι τέτοιες που η διοίκηση των “κιτρινόμαυρων” δεν σκοπεύει να τον αφήσει να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Ο 31χρονος στόπερ έχει εξελιχθεί από πέρσι σε ηγέτη της άμυνας του Άρη και ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται έχει κερδίσει τον Σάββα Παντελίδη που έχει συμφωνήσει στην ανανέωση του ποδοσφαιριστή.

Το επόμενο διάστημα οι δύο πλευρές θα συζητήσουν το ενδεχόμενο ανανέωσης προκειμένου να λήξει άμεσα το θέμα.

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button