Γενικά

Σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη μοίρασε γεύματα ο Πύρρος Δήμας

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών και πρώην Ολυμπιονίκης , Πύρρος Δήμας, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Φώτη Καυμενάκη, στην Πολίχνη της Θεσσαλονίκης μοίρασαν γεύματα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Η διανομή και η δημιουργία των γευμάτων γίνονται στην Πολίχνη στο κατάστημα εστίασης «Στα Καλά Καθούμενα» το οποίο λόγω των μέτρων είναι κλειστό για τον περιορισμό της πανδημίας.
Ωστόσο ο Στέφανος Σαράτσης που είναι ο ιδιοκτήτης του αποφάσισε να ετοιμάζει φαγητό και να το μοιράζει σε άστεγους και άπορους , αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι στις δύσκολες ώρες, δεν πρέπει να ξεχνάμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.


Το Σαββατοκύριακο αυτό, την παράδοση των γευμάτων έκανε ο ίδιος ο Πύρρος Δήμας, προσφέροντας μαζί μία κουβέντα ελπίδας και ένα χαμόγελο σε ανθρώπους που έχουν δοκιμαστεί από τη ζωή.
Ο Πύρρος Δήμας δήλωσε για όλο αυτό: «Ήρθα να βοηθήσω τον φίλο μου τον Στέφανο που εδώ και πολύ καιρό επιτελεί κοινωνικό έργο, βοηθώντας όσους έχουν ανάγκη και τους λείπει ένα πιάτο με ζεστό φαγητό. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες, που δοκιμάζονται αρκετοί συνάνθρωποι μας, εμείς που μπορούμε, καλό να προσφέρουμε με κάθε τρόπο και παράλληλα να δίνουμε το παράδειγμα σε όλους. Δεν πρέπει να χάσουμε ποτέ την ανθρωπιά μας, επιδεικνύοντας αλληλεγγύη και συμπαράσταση με κάθε τρόπο» .


Το εστιατόριο «Στα Καλά Καθούμενα» την παροχή των γευμάτων την ξεκίνησε στις γιορτές και τη συνεχίζει και τώρα, τηρώντας πάντα όλα τα μέτρα προφύλαξης από την πανδημία.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button