Ποδόσφαιρο

Σε ένα γήπεδο που ξέρει καλά ο Μαρτίνες

Ως αντίπαλος πηγαίνει για πρώτη φορά στο Αγρίνιο ο Νίκο Μαρτίνες

Ο Αργεντίνος ήρθε στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2014 για λογαριασμό του Παναιτωλικού, κάνοντας το υπερατλαντικό ταξίδι από την Αργεντινή.

Με την φανέλα της ομάδας του Αγρινίου ο Μαρτίνες έπαιξε 42 παιχνίδια, σκοράροντας 5 φορές και μοιράζοντας 10 ασίστ, πριν πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Παρόλο που ανήκει για τρεις σεζόν στους ερυθρόλευκους δεν κατέγραψε ούτε μια συμμετοχή. Βρέθηκε δανεικός σε Ανόρθωση, Σίντνεϊ και Απόλλων Λεμεσού πριν έρθει ως ελεύθερος στον Άρη την φετινή σεζόν.

Σήμερα (21/4) θα βρεθεί για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο Αγρίνιο, σε ένα γήπεδο που γνωρίζει πάρα πολύ καλά, και σε ένα γήπεδο που έχει συνηθίσει να κάνει.. καλές εμφανίσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων δεν αγωνίστηκε, κάτι που σημαίνει πως αν σήμερα πάρει χρόνο συμμετοχής θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά την πρώην ομάδα του.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button