Ποδόσφαιρο

Σίτσας για Άρη στην Σούπερ Λιγκ: “Ομάδα χωρίς πολλά έξοδα που μπορεί να χτυπήσει την πεντάδα”

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press” φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Δημήτρης Σίτσας

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για το παιχνίδι των βετεράνων με την Καλαμαριά:

Ήταν ένα τουρνουά παλαιμάχων, μεταξύ καλαμαριάς, βετεράνων του Άρη και Κιλκισιακού, νομίζω ότι η οργάνωση ήταν πάρα πολύ καλή από άποψη Καλαμαριάς και μας τίμησαν με το χειροκρότημα τους σε στυλ «pasillo» για την άνοδο του Άρη. Ήταν μια επιβράβευση και αναγνώριση για την ομάδα

Για το ότι πήραν την νίκη με 2-1 με δυο γκολ δικά του:

Το έχουμε…ακόμα, όπως φαίνεται, πήγαμε καλά και νικήσαμε, αν και ήμασταν και πολύ μεγαλύτεροι.

Για την γενοκτονία των Ποντίων, αφορμή για την οποία έγινε το φιλικό:

Νομίζω ότι αυτό πρέπει να το θυμούνται όλοι, είτε είμαστε Πόντιοι, είτε όχι να μπαίνουμε σε μια διαδικασία να τιμούμε την μνήμη αυτών των ανθρώπων, έτσι δεν ξεχνιέται η ιστορία μας. Απλώς η γενοκτονία συνέπεσε με τις δηλώσεις του δημάρχου μας, οι οποίες θα πρέπει να σταματήσουν τελείως. Ήταν ένα από το πολλά του φάουλ. Όταν έχουμε να κάνουμε με νεκρούς δεν μπορούμε να αμαυρώσουμε αυτήν την μνήμη, δεν μπορείς να μιλάς με ασέβεια για αυτούς τους ανθρώπους, ειδικά όταν είσαι ο πρώτος πολίτης της Θεσσαλονίκης.

Για τα όσα έγιναν ενάντια στον Γιάννη Μπουτάρη:

Ήταν ανεπίτρεπτα αυτά που είπε, αλλά και όσ; έγιναν εννοείται πως ήταν καταδικαστέα και δεν έπρεπε να γίνουν.

Για το τι θέλει ο ίδιος από τον Άρη της Super League:

Εγώ θέλω μια ομάδα ανταγωνιστική που θα χτυπήσει πρωτάθλημα, γιατί την επόμενη χρονιά πολλές ομάδες είναι σε κακή κατάσταση. Το θέμα όμως είναι και το τι μπορούμε να κάνουμε, όχι τι θέλουμε εμείς οι απέξω. Τι μπορεί να κάνει ο μεγαλομέτοχος.

Για το τι μπορεί να κάνει ο Άρης:

Το θέμα είναι το τι μπορεί να κάνει ο κ.Καρυπίδης σύμφωνα με την δικιά του θέληση και τα δικά του οικονομικά δεδομένα. Αν βρει 10.000.000 από χορηγίες μπορεί να χτυπήσει το πρωτάθλημα, αλλιώς μπορεί να κάνει μια ομάδα χωρίς πολλά έξοδα που θα χτυπήσει την 5η θέση. Ο Άρης μπορεί έχει τον κόσμο του και μπορεί να πετύχει πολλά. Αλλά τα άλλα ερωτήματα είναι που πρέπει να απαντηθούν είναι από τον κ.Καρυπίδη όχι από εμάς. Αν μπορεί ο ίδιος να πάει την ομάδα ψηλά και πώς.

Για το αν θα ήθελε Έλληνα τεχνικό ή κάποιον άλλον: 

Αν έλεγα έναν προπονητή θα έλεγα τον κ.Κάμπος, έχω δουλέψει μαζί του, έδωσε και την ζωή του για τον Άρη, ακόμα και τα λεφτά του όταν χρειάστηκε, γιατί το ξέρω από πρώτο χέρι. Ήταν ένας άνθρωπος που ήταν δεμένος με την Ελληνική πραγματικότητα, θέλει μόνιμα να βρίσκεται στην Ελλάδα, νιώθει Έλληνας παρότι είναι Βραζιλιάνος.

Για το ότι από όσο ακούγεται ο Άρης θα στραφεί στην Ισπανική αγορά όσον αφορά την αναζήτηση προπονητή και τον Ερέρα:

Σίγουρα επειδή ο Άρης έχει αφομοιώσει ένα μοντέλο Ισπανικό στις καλύτερες του στιγμές έχουμε μείνει σε αυτό το μοντέλο. Ακούγεται το όνομα του Πάκο Ερέρα, όταν έχεις δουλέψει σε Ισπανική ομάδα δεν γίνεται να μην ξέρεις τι να κάνεις.

 

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button