Μπάσκετ

Ραμπότας: “Ο Άρης, ο Γιαννάκης, ο Λάσκαρης και η επόμενη μέρα”

Ένα από τα μέλη της αυτοκρατορίας του Άρη, ο Γιώργος Ραμπότας, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τοτσικα:

Εγώ λυπάμαι να έχεις και τον Γιαννάκη στον πάγκο και να περνάς αυτή τη κατάσταση, είναι λυπηρό. Χειρότερη κατάσταση από αυτήν που υπάρχει τώρα, δεν υπήρξε. Πως φτάσαμε σε αυτή την κατάσταση είναι πρωτόγνωρο, όταν ανέλαβε ο Παναγιώτης, ο Λάσκαρης είπε αρχές Σεπτέμβρη ότι δεν θα έχει πρόβλημα, και μετά πήγαινέ από αναβολή σε αναβολή, γι’ αυτό ήρθε ο Παναγιώτης καλοπροαίρετα για να βοηθήσει, είχε πρόταση από το εξωτερικό και την αρνήθηκε για να έρθει στον Άρη να κάνει κάτι μεγάλο.

Ο Άρης είναι το μπάσκετ, όταν έχεις αυτόν τον κόσμο και πιστεύεις, μπορείς να κάνεις πολλά. Ο Παναγιώτης πίστευε και πιστεύει στον Άρη. Το θέμα είναι ότι φτάσαμε να λεμέ και ο κόσμος, ότι ο Παναγιώτης αποτελεί ασπίδα του Λάσκαρη, τώρα ότι τον χρησιμοποίησε εκείνος τον χρησιμοποίησε, αλλά δεν μπορείς να αφήσει την ομάδα και να φύγει με τα προβλήματα που υπάρχουν και δεν θα το κάνει.

Το θέμα αυτή τη στιγμή είναι ότι ήρθαν κάποιοι παίκτες όπως ο Βασιλόπουλος που έφυγε βέβαια και ο Αθηναίου, επειδή ήταν ο Γιαννάκης εκεί, τώρα δεν μπορείς να αφήσει το καράβι και να φύγει, είναι πολεμιστής και είπε ότι αξίζει να πολεμήσει για τον Άρη. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές αυτοί που είναι άνθρωποι με τον Άρη, περιμένουν να πέσει το φρούτο για να το αρπάξουν, πρέπει να πεθάνει δηλαδή ο Άρης για να τον πάρω;

Για την επόμενη μέρα:

Εγώ πιστεύω γίνονται κάποιες κινήσεις και η επιτροπή θα τα δει αυτά τα θέματα, δεν υπάρχει αύριο με τον Λάσκαρη. Εγώ ήξερα ότι δεν μιλάνε καθόλου με τον Γιαννάκη, τώρα το τι θα γίνει, καλύτερα να μην μιλάμε για το καλό του Άρη, να μην γινόμαστε όλοι έξυπνοι. Δεν είναι άνθρωπος που τα παρατάει ο Παναγιώτης, θα φύγει τελευταίος, από εκεί και πέρα άλλες λεπτομέρειες δεν ξέρω. Αυτά που συνέβησαν αυτό το καιρό είναι τρομερά. Ένα σωματείο τι μπορεί να αντέξει, εκεί είμαστε τώρα.

Για την υποθήκη του πατρικού του Λάσκαρη και το διαβατήριο ελευθερία του:

Πράγματα που δεν ξέρουμε δεν πρέπει να μιλάμε γι’ αυτά. Γνωρίζω ότι ήδη το πρόβλημα της ΚΑΕ έχει φτάσει στην πολιτεία, θέλει να ασχοληθεί, λέω όμως ότι το ζητούμενο είναι ότι πρέπει να ασχοληθεί. Με πράξεις. Δεν χρειάζεται να πούμε παραπάνω πράγματα, αλλά η πολιτεία οφείλει να κοιτάξει το πρόβλημα.

Ένα μήνυμα στον κόσμο:

Να βρεθεί η λύση για την ομάδα μας, γιατί δεν το αξίζουμε και να ξεπεράσει γρήγορα τα προβλήματα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button