Μπάσκετ

Μπενέα: “Ο Λάσκαρης, η εγγύηση και το πατρικό του σπίτι”

Η δημοσιογράφος Μαίρη Μπενέα, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Μπήκε ευνοϊκά ο Μάρτης για τον κύριο Λάσκαρη, γιατί τόσο καιρό είχε αγωνιά, αν θα γίνει δεκτή  η αίτηση μετατροπής του ποσού της εγγύησης που είχε υποβάλλει στην ανακρίτρια, είχε προσφύγει με αίτηση μετατροπής του ποσού, η οποία αισίως έγινε  δεκτή, περίμεναν και την γνώμη της εισαγγελέας η οποία δέχτηκε.

Ο κύριος Λάσκαρης έβαλε υποθήκη το πολυώροφο πατρικό του στην Ξάνθη, το δέχτηκε η δικαιοσύνη οπότε είναι το διαβατήριο ελευθερίας του και αυτό μέχρι την δίκη και να πω ότι αν γίνει δίκη, εφόσον υπάρξει παραπεμπτικό βούλευμα.

Η κυριά Γκούμα έδωσε το οκ και έγινε δεκτή η αίτηση μετατροπής του ποσού της εγγύησης, σε περίπτωση διαφωνίας θα αποφάσιζε το συμβούλιο.

Γίνεται μια εκτίμηση από την τράπεζα που δίνει τα χρήματα και υποθηκεύεται ή ολόκληρο ή ως για το μέρος που αντιστοιχεί στο ποσό γιατί μπορεί να μπει κι άλλη υποθήκη.

Ένα ακίνητο μπορεί να σηκώσει πολλές υποθήκες ανάλογα την αξία του. Εάν το δικαστήριο και γίνει δικαστήριο, μπορεί να βγει απαλλακτικό, αν όμως παραπεμφθεί σε δική μέχρι να βγει η ποινή δεν ξέρει κανένας, ο κύριος Λάσκαρης και η κυρία Ευσεβίου θεωρούνται αθώοι μέχρι αποδείξεως του αντίθετου.

Σε μια κατά λάθος συνάντηση με την η κυρία Λάσκαρη μιλήσαμε και μου είπε ότι για να μπορέσει να προχωρήσει ο Άρης, συζητήσαμε με μια ομάδα επιχειρηματιών να παραχωρήσουμε ένα μέρος των μέτοχων μας και να μπουν κάποια λεφτά από εκείνους, γιατί οι λογαριασμοί μας είναι μπλοκαρισμένοι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button