Ποδόσφαιρο

Τζιφόπουλος: “Η επόμενη μέρα πλησιάζει και πρέπει ο κόσμος που είναι η εξτρά βοήθεια να είναι εκεί”

Ο παλαίμαχος του Άρη Γιάννης Τζιφόπουλος, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Το κάλεσμα του Καρυπίδη για τον Κυριακάτικο αγώνα και το δικό του μήνυμα:

Οι ποδοσφαιριστές κάνουν το καθήκον τους, αλλά θέλει και προσοχή και η παρουσία του κόσμου δίνει εξτρά δύναμη από όλες τις πλευρές, στα παιδιά που φέτος είναι μαχητές και δεν εγκαταλείπουν κανένα παιχνίδι, έχει το προβάδισμα και τον πρώτο λόγο και ο κόσμος όταν βλέπει ότι υπάρχει προσπάθεια το δείχνει και είναι απαραίτητη η παρουσία του στο γήπεδο.

Φέτος η ομάδα έκανε ανατροπές και γύρισε παιχνίδια, είναι μαχητές, μπαίνουν στο γήπεδο, τα δίνουν όλα και έρχεται το αποτέλεσμα, πολλές φορές παίζεις καλά και χάνεις, πολλές φορές παίζεις άσχημα και κερδίζεις.

Τα πάμε καλά και περάσαμε τα δύσκολα, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα, το σήμερα είναι σημαντικό και η επόμενη μέρα, γιατί πλησιάζει και πρέπει ο κόσμος που είναι η εξτρά βοήθεια να είναι εκεί.

Την μισή μαχητικότητα να είχαμε πέρσι τώρα θα ήμασταν αλλού. Πλέον πρέπει ο Άρης να σκέφτεται την επόμενη μέρα και το λέω για την διοίκηση, χρειάζεται προσοχή, γιατί η μπάλα είναι περίεργη.

Τι πρέπει να προσέξει ο Άρης:

Να βλέπει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αν συνεχίσουν τόσο μαχητικοί που είναι το πιο σημαντικό για το σύνολο όλα θα κυλήσουν ομαλά. Στο ποδόσφαιρο δεν φοβάσαι κανέναν, αλλά δεν υποτιμάς και κανέναν. Φέτος δύσκολα τρώει η ομάδα γκολ και που δέχτηκε ανέτρεψε το σκορ.

Η παρουσία της ομάδας αγωνιστικά και όταν παλεύει, ο κόσμος το βλέπει είναι εκεί, παίζουν μέχρι το τελευταίο λεπτό και αγωνίζονται.

Ο Άρης είναι πρώτος, έχει μια καλή διαφορά, αλλά πάντα καταθέτεις αυτό που έχεις, για να έχουμε και την ανάλογη συνέχεια και χρειάζεται προσοχή.

Οι βετεράνοι είναι στην απέξω να το πω εγώ χοντρά. Είναι άλλο κομμάτι αυτό, εγώ προσωπικά δεν το βλέπω και πηγαίνω και στο γήπεδο αλλά αυτό δεν λέει τίποτα, εμείς από το μετερίζι του φιλάθλου που είμαστε πλέον, είμαστε δίπλα στην ομάδα και πάντα θα είμαστε εκεί και αν χρειαστεί βοήθεια θα το κάνουμε γιατί προέχει το καλό της ομάδας.

Η διοίκηση, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές πρέπει να δουλεύουν καλά μεταξύ τους, για να υπάρχει αρμονία.

Τι Άρη πρέπει να περιμένουμε του χρόνου:

Ο Άρης γεννήθηκε πρωταγωνιστής, δυστυχώς οι καταστάσεις και τα διάφορα εγκλήματα που έγιναν, οδήγησαν την ομάδα σε αυτή τη θέση που είναι τόσα χρόνια αλλά πλέον φέτος τραβάει ξανά προς τη δόξα.

Την επόμενη μέρα την καθορίζει η διοίκηση, πρέπει να υπάρχουν χρήματα και όχι υπερβολές, χρειάζεται οργάνωση και συσπείρωση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button