Ποδόσφαιρο

Ραμπέγιο: H συμμετοχή του στην μεγάλη ομάδα της Σεβίλλης και ο τελικός των… συμπαικτών του κόντρα στον Γκάμα

Έναν 25χρονο με πλούσιο βιογραφικό πήρε ο Ατρόμητος.

Οι Περιστεριώτες τον έκαναν την μοναδική του κίνηση του Ιανουαρίου αποκτώντας τον 25χρονος Χιλιανό, Μπράιαν Ραμπέγιο.

Ο Ραμπέγιο το 2012 άφησε την πατρίδα του για την δεύτερη ομάδα της Σεβίλλης, ενώ το 2013 πήρε… προαγωγή στην πρώτη ομάδα.

Στο ξεκίνημα μάλιστα της πορείας του στην ομάδα της Ανδαλουσίας κατάφερε όχι μόνο να βρει χρόνο, αλλά να έχει σημαντική συνεισφορά στην πορεία της στο Europa League. Τον Ιανουάριο του 2014 παρόλα αυτά δόθηκε δανεικός στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια με την οποία ολοκλήρωσε την χρονιά.

Παρόλα αυτά, μπορεί να είναι περήφανος για την κατάκτηση του τροπαίου του Europa League τον Μάιο της ίδιας χρονιάς καθώς είχε βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό.

Την επόμενη χρονιά, 2014/2015 ξεκίνησε την σεζόν στην ομάδα του Έμερι, όντας μέρος του συνόλου το οποίο έκανε το back to back στις κατακτήσεις

του Europa. Μάλιστα απέναντι στην Σεβίλλη στον τελικό του 2015 είχε βρεθεί η Ουκρανική Ντνίπρο, του νυν παίκτη του Άρη, Μπρούνο Γκάμα!

Στο γήπεδο βέβαια βρισκόταν μόνο οι… συμπαίκτες του, καθώς ο ίδιος είχε νωρίτερα παραχωρηθεί δανεικός στην Λεγκανές.

Μετά το τέλος της χρονιάς ο Ραμπέγιο άφησε πίσω του την Σεβίλλη και την Ευρώπη, αγωνιζόμενος σε Μεξικό και Χιλή προτού συμφωνήσει με τον Ατρόμητο.

Ο Ραμπέγιο είναι κανονικά στην αποστολή για τον αγώνα κυπέλλου απέναντι στον Άρη, ενώ έχει ήδη πάρει πάρει λίγα λεπτά συμμετοχής κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button