Ερασιτέχνης

Πρόσληψη προπονητή και εξελίξεις στο χάντμπολ

Τον προπονητή Αντώνη Τσολάκο απέκτησε το τμήμα χειροσφαίρισης του Άρη, με την άφιξη αυτή να σημαίνει “ντόμινο” θετικών εξελίξεων

Ο κ.Τσολάκος έχει χρόνια εμπειρίας σε υψηλό επίπεδο και πρόκειται για ένα από τα “δυνατά” ονόματα του χάντμπολ της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται να αναλάβει τους παμπαίδες β’ (πλέον α’) που ήταν η καλύτερη ομάδα της Θεσσαλονίκης την περσινή χρονιά, ενώ μαζί με τον Νίκο Μωυσή θα έχει την ευθύνη του ανδρικού τμήματος.

Αναλυτικά:

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και η συντονιστική επιτροπή του τμήματος χειροσφαίρισης είναι στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ένταξη του Αντώνη Τσολάκου, πλαισιώνοντας το τεχνικό team  του συλλόγου μας μαζί με τον κ. Μωυσή Νίκο και την κ. Τσομπανίδου Χρύσα.

Ακόμα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρώην προπονητή της ανδρικής ομάδας μας κ. Καρυπίδη Αντώνη για την προσπάθεια που κατέβαλε την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια την καριέρα του.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button