Ποδόσφαιρο

Πρόκριση στον τελικό για τον Παναθηναϊκό, 0-2 την Λαμία

Οι πράσινοι επικράτησαν επί της Λαμίας με 0-2 και σε συνδυασμό με το υπέρ τους σκορ (1-0) την προηγούμενη εβδομάδα στη Λεωφόρο προκρίθηκαν στον τελικό κυπέλλου για 30η φορά στην ιστορία τους .

Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς δεν κατάφερε να πιάσει σπουδαία απόδοση και παρουσιάστηκε πιο παθητική σε σχέση με τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα σε ένα παιχνίδι που δεν είχε σπουδαίες ευκαιρίες για καμία από τις δύο ομάδες μέχρι το 42′ λεπτό και το γκολ του Ιωαννίδη με το οποίο οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ.

Ενώ, ο Καρλίτος ήταν αυτός που σημείωσε το δεύτερο τέρμα της αναμέτρησης και στην ουσία “καθάριε’ την υπόθεση πρόκριση για την ομάδα του τριφυλλιού.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΛΑΜΙΑ (Τζιανλούκα Φέστα): Σαράνοβ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Λούκας, Προβυδάκης, Τζανδάρης, Ταϊρόν (68’ Νούνιες), Μπεχαράνο (86’ Γκέντσογλου), Σαραμαντάς, Ελευθεριάδης (58’ Μπανγκουρά, 86’ λ. τρ. Μανουσάκης), Μανούσος (68’ Καραμάνος).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Βέλεθ (69’ Μαουρίσιο), Χουάνκαρ, Ρούμπεν (72’ Αλεξανδρόπουλος), Βιγιαφάνιες, Παλάσιος (69’ Σάντσες), Γκατσίνοβιτς, Αϊτόρ (63’ Βιτάλ), Ιωαννίδης (62’ Καρλίτος).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button