Ποδόσφαιρο

Πρόεδρος Εξαγωγέων: “Ο θεός του πολέμου στο αίμα μας! Σουίτα στο Χαριλάου μαζί με τον Σχοινά”

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, Γιώργος Κωνσταντόπουλος φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για την συμφωνία με τα Σκόπια είπε:

Φυσικά υπάρχει πρόβλημα γιατί πλέον κράτος με το όνομα Μακεδονία είναι μόνο το Μακεδονικό δεν υπάρχει σε όλο τον πλανήτη άλλο κράτος επίσημα πλέον φυσικά αν περάσει αυτή η συμφωνία από τα κοινοβούλια. Με το όνομα Μακεδονία κράτος και με την βούλα, κράτος στον ΟΗΕ, αναγνωρισμένο και από την Ελλάδα θα είναι το κράτος που θα λέγεται Βόρεια Μακεδονία. Δεν υπάρχει άλλο, εδώ υπάρχει μόνο Ελλάδα.

Για το πιο πρακτικά ζητήματα είπε:

Υπάρχουν εταιρίες που έχουν στα προϊόντα τους την λέξη Μακεδονία ή Μακεδονικό οι οποίες υπάρχουν εδώ και δεκαετίες. Μια σειρά προϊόντων που ναι μεν προστατεύονται και θα συνεχίσουν να προστατεύονται, αυτά είναι ελάχιστα όπως το Μακεδονικό Ναούσης ή το Μακεδονικό του Τσάνταλη, το ούζο και κάποια άλλα κρασιά. Από εκεί και πέρα υπάρχει το χάος. Υπάρχει μία σειρά προϊόντων είτε από αλληγορία δική μας είτε τον αγροτικών συναιτερισμών δεν είχαν την ένδειξη Μακεδονία μπροστά. Οι Μακεδονικές πιπεριές είναι γνωστές σε όλο τον κόσμο αλλά δεν έχουν προστασία άρα λοιπόν είναι στον αέρα.

Δεν είναι θέμα τι ζητάω εγώ, μακάρι αυτά τα οποία ζητάμε να μπορούσαν να γίνουν και πράξη. Αυτά τα οποία θέλουμε να κάνουμε υπάρχουν γραπτώς σε αυτή την συμφωνία στο άρθρο 3 στην παράγραφο 1Θ ότι θα συσταθεί μία διεθνής ομάδα στην οποία θα συμμετέχει το νέο κράτος, η Ελλάδα, ο ΟΗΕ και κάποιοι άλλοι παράγοντες οι οποίοι θα αποφασίσουν για την τύχη όλων αυτών. Τίποτα δεν είναι βέβαιο, τα αποτελέσματα θα βγουν σε τρία χρόνια. Υπάρχει μόνο Βόρεια Μακεδονία, δεν υπάρχει Νότια είναι η Ελλάδα οπότε με αυτούς τους όρους θα παλέψουμε για την προστασία των προϊόντων και των επιχειρήσεων μας. Αλλάζουν οι πινακίδες στο αυτοκίνητο και γίνεται NK (North Macedonia), το ακρωνύμιο στα προϊόντα θα μένει MK (Macedonia). Όλα αυτά είναι προβλήματα τα οποία θα τα αντιμετώπισουμε.

Για το αν είναι πληγωμένος είπε:

Είμαι πολύ πληγωμένος. Δεν νομίζω ότι υπάρχει Μακεδόνας που να μην είναι αλλά σηκώνουμε το κεφάλι. Η Θεσσαλονίκη πέρασε πολύ δύσκολες καταστάσεις και στις αρχές του αιώνα μας και μετά, μία πόλη Συμβασιλεύουσα, με διεθνές εμπόριο πέρασε διάφορα στάδια στην πορεία της αλλά θα παλέψουμε για το αύριο. Νιώθουμε ότι είμαστε πληγωμένοι και ένα αίσθημα αδικίας αλλά είμαστε και πολεμιστές και θα τα καταφέρουμε.

Για τον Άρη είπε:

Ονειρευόμασταν τα μεγαλεία του Άρη πόσο μάλλον τώρα που ξαναγυρίσαμε δεν τον ονειρευόμαστε απλώς αλλά τον θέλουμε εκεί στο σημείο που του αξίζει.

Όταν ψάχνεις να βρεις το χωριό Φιλώτας και δεν το βρίσκεις και πας να παίξεις με τα χωριά δεν είσαι απλώς πληγωμένος. Έχεις γυρίσει όλα τα χωριά και έχεις μάθει όλη την γεωγραφία της Μακεδονίας και της Θράκης.

Για το αν ήταν κοντά στην ομάδα είπε:

Και εγώ και ο γιος μου όσο μπορούσαμε πηγαίναμε. Έστω και με δάκρυα στα μάτια πηγαίναμε. Εγώ και ο φίλος μου ο Μαργαρίτης Σχοινάς, εξέχων στέλεχος της Κομισιόν πάντα ετοιμάζουμε την σουίτα μας στο Κλεάνθης Βεκελίδης. Ο Άρης είναι μέσα στην καρδιά μας και μέσα στην ψυχή μας.

Για το αν μιλάει και αν πιστεύει τον κ. Καρυπίδη:

Μιλάμε, είχαμε μία επιχειρηματική σχέση παλαιότερα αλλά η τωρινή μας σχέση δεν είναι όπως ήταν.

Δόξα τον Θεό που υπάρχει ο Θόδωρος εκεί και έβαλε ότι είχε και δεν είχε για να φέρει τον Άρη και που του αρμόζει. Του αναλογεί ένα τεράστιο ρισπέκτ για αυτό που κατάφερε. Όλοι οι επιχειρηματίες που είναι Αρειανοί να βοηθήσουν τον νέο Άρη που έρχεται.

Ο Άρης πάντα υπάρχει στο μυαλό μου και στην ψυχή μου και φυσικά αναζητούμε πάντοτε δυνατούς παίκτες από όλο τον κόσμο οι οποίοι όταν χρειαστεί θα βοηθήσουν τον Άρη. Την πατήσαμε μία φορά και δεν θέλουμε να ξαναγίνει. Έχουμε τρακάρει επειδή σκεφτόμαστε τον Άρη όταν οδηγούμε.

Για το αν θα πάει ο Άρης Ευρώπη:

Τα είχαμε καταφέρει τότε με την Ατλέντικο Μαδρίτης και μετά ήρθε η καταστροφή. Πιστεύω ότι τα βήματα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά και να μη βιαστούμε για να μπορούμε να σταθούμε και με τα δύο πόδια. Έχει τον σεβασμό των πάντων και είναι συνδεδεμένος με τη Θεσσαλονίκη και με τη Μακεδονία. Ο Άρης έχει την δική του ιστορία. Είσαι Άρης γιατί γουστάρεις.

Είμαστε πολεμιστές και ο θεός του πολέμου είναι μέσα στο αίμα μας και στο DNA μας. Θα συνεχίσουμε να πολεμούμε πάντα χωρίς να φοβόμαστε το μέλλον.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button